Ahoj, prosím o radu ohledně zdroje pro můj gramofon.
Chtěl bych poradit, od nějakého zkušeného analogového hifisty, nějaký linearní zdroj pro gramofon Pro-Ject 6-Perspex.
Máte někdo zkušenosti se změnou zvuku při použití linearního kvalitního zdroje. Máte nějaké typy, na konkrétní výrobky?
Díky za rady. Petr
Zdroj pro gramofon Pro-Ject
Re: Zdroj pro gramofon Pro-Ject
Myslíš, že se ten motor bude točit analogověji ?
Zakázkové zdroje pro gramofony dělá u západních sousedů několik firem. Zdroje můžeš mít jak s regulátorem otáček, tak i bez něj - více najdeš na netu či na sousedním fóru. Hledej tyto dvě firmy:
- Dr. Fuss
- Russ Andrews
- Dr. Fuss
- Russ Andrews
Zabiny007 - Ty máš ten regulovatelný zdroj od Dr. Fusse?
Předkládám že je to to samé co speedbox 2 od pro-jectu. Je po přídání slyšet rozdíl ve zvuku i když máš už speedbox v gramofonu?
Předkládám že je to to samé co speedbox 2 od pro-jectu. Je po přídání slyšet rozdíl ve zvuku i když máš už speedbox v gramofonu?
Ahoj, zdroj mám bez regulace. Vzhledem ke speedboxu jsem to nepovažoval za nutné. Ale vím, že jej má uživatel wolf z "vedlejšího fóra" na svůj Transrotor, takže ten by ti mohl dát nějaké info.weiron píše:Zabiny007 - Ty máš ten regulovatelný zdroj od Dr. Fusse?
Děkuji za info.