Zesilovač k B&W 683
Zesilovač k B&W 683
Prosím o pomoc a radu, jaký je vhodný zesilovač pro reprobedny BOWERS and WILKINS 683.
Děkuji moc za rady.
Děkuji moc za rady.
Re: Zesilovač k B&W 683
Svého času se B&W šestkové řady párovaly že zesilovači Denon, eventuálně Rotel.
V každém případě chce vše zkusit osobně dle svých zvukových preferencí, třeba se rozhodneš pro úplně jiný zesilovač, např. nějaký starší Pioneer.
V každém případě chce vše zkusit osobně dle svých zvukových preferencí, třeba se rozhodneš pro úplně jiný zesilovač, např. nějaký starší Pioneer.
Jasně že Rotel 

Mám osvědčené NAD a Yamaha, Marantz funguje taky dobře. U yamaha je výhoda, že dělá tu 803D se síťovými funkcemi a kalibrací, za cenu obyč integráče.
Copywright / Reprobazar / Videoprezentace
Nebo B&W + Classé
. Pokud je v hledáčku bazarovka, není co řešit
. Vy(z)blizne vyšší jmenované jako malinu. Trochu umravnit cenu a není co řešit https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... e-cap-151/. Nic proti Alzáčku
...

Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
Ano pár teček...
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
Zítra si objednám vrtulník do Prostějova a tam tě utluču palicí.

V PV se mozna rozmlatis ty, ale me tam urcite nenajdes, Kutnohorce z Ruzove 17
.

Sama voda
....

Jelikož jsem úplný laik a nevyznám se v tomto, prosím o přesnější nasměřování.
Kdybych se rozhodl třeba pro ten rotel, tak jakej bych měl zvolit model/typ.
Děkuji všem!
Kdybych se rozhodl třeba pro ten rotel, tak jakej bych měl zvolit model/typ.
Děkuji všem!
Rotel si s bower rozumí všeobecně,zalezi na tve penezence,kam az u modelů zajdeš. Cím víc priplatis,tim vic adidas. Rozhoduje i způsob- integráč,preamp a koncák/koncáky?
Na bazaru je NAD 326bee za nějakých 6 tisíc, případně já mám na prodej C356bee, jako nový v origo balení za 10 tisíc, myslím, že je ještě v záruce u Špalíčku, ale musel bych mrknout.
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 0-c326bee/
nebo můžu sehnat Primare i22 s DACem ve stavu nového za takových 25 tisíc. Akorát u toho Primare si nejsem jistý, jestli už to není pro takovéhle základní bedny nesmysl.
V tom pripade ja jej nabidnu za nejakych 23k
.