Dobry vecer,
jsem majitelem repro BW DM302, co byste mi k nim doporucili za zesik ? Posloucham 70% radio ( tner Sony ST-SE700 ) a zbytek hudbu pres Airplay pres Airport Express ( z iPhone, nebo z iTunes ). Koupil jsem za velmi pekny peniz Yamahu DSP-A2070, hraje nadherne, ale nejak jsem podcenil dimenzi a moc mi nesedi k interieru a tuneru.. ( je to gigant ). Mam v planu ji vymenit za neco standardnich rozmeru. Pokud by mel zesik opticky digi vstup byl bych nejstastnejsi, ale neni to podminka.Cenove bych se chtel pohybovat orzumne vzhledem k bednam( cca 4000 )... mam celkem maly interier, velky repro bych nemel kam dat...
Dekuji za tipy.
Zesilovac k BW DM302 ?
Re: Zesilovac k BW DM302 ?
Caval, neber to pejorativně,ale pro všechny uživatele hifi názorů je to k zamyšlení, kam to postupně to "naše forum " spěje.
aha, tak pardon.ja chtel jen poradit..
Pekny svatky
Pekny svatky
caval:
Neber zle čo napísal hidefan. Témy o poradení zosilňovača v tvojej cenovej kategórii sa opakujú permanentne, to isté sa deje aj pri receiveroch, keď chce niekto radu ohľadne výberu receiveru a rozhoduje sa medzi základnými modelmi yamaha, pioneer, onkyo.
Za 4000 môžeš kúpiť aj veľmi slušný zosilňovač, ale to nie je o rade, ale tvojej aktivite. Očakávať odpoveď , že kúp toto k tvojim repro a bude to super nemôžeš. Uvažuj v rozhraní 4000 +
Sleduj bazáre, pozri si http://audio-database.com/, niečo si vyber podľa parametrov a čakaj kedy sa to zjaví za rozumný peniaz, väčšinou sú za rozumný peniaz práve tie udržiavané stroje(tu v bazáre ma napr. mikipeter nejaký technics). V žiadnom prípade nekupuj stroje s označením highend, znalci vedia a podobne - ide o priekupníka a stroj môže byť v absolútne nepoužiteľnom stave.
Starší stroj má korekcie, pošteluješ, doladíš a počúvaš.
V tomto prípade je dobre poznať aj človeka, čo by ti to vedel pozrieť a zmerať, či je všetko v poriadku. Ale hrať to bude primerane cene a pravdou je, že to môže hrať aj celkom dobre.
Neber zle čo napísal hidefan. Témy o poradení zosilňovača v tvojej cenovej kategórii sa opakujú permanentne, to isté sa deje aj pri receiveroch, keď chce niekto radu ohľadne výberu receiveru a rozhoduje sa medzi základnými modelmi yamaha, pioneer, onkyo.
Za 4000 môžeš kúpiť aj veľmi slušný zosilňovač, ale to nie je o rade, ale tvojej aktivite. Očakávať odpoveď , že kúp toto k tvojim repro a bude to super nemôžeš. Uvažuj v rozhraní 4000 +
Sleduj bazáre, pozri si http://audio-database.com/, niečo si vyber podľa parametrov a čakaj kedy sa to zjaví za rozumný peniaz, väčšinou sú za rozumný peniaz práve tie udržiavané stroje(tu v bazáre ma napr. mikipeter nejaký technics). V žiadnom prípade nekupuj stroje s označením highend, znalci vedia a podobne - ide o priekupníka a stroj môže byť v absolútne nepoužiteľnom stave.
Starší stroj má korekcie, pošteluješ, doladíš a počúvaš.
V tomto prípade je dobre poznať aj človeka, čo by ti to vedel pozrieť a zmerať, či je všetko v poriadku. Ale hrať to bude primerane cene a pravdou je, že to môže hrať aj celkom dobre.
caval: nic si z toho nedělej, ale je to takový zdejší folklór - pokud chceš něco s cenou pod 50000, tak jsi pro některé zdejší členy "póvl" a je pod jejich úroveň se zahazovat s touhle cenovou kategorií.
Diky tem, co se ozvali, ja sem docela rad, ze se podarilo poshanet neco lepsiho, nez beznny audio, co ma doma kde kdo...
cekal jsem, neco jako " prodej yamahu a kup 6 radu Esprita... "
ale je fakt, ze pro nektery nejsem ta spravna kategorie
nasel jsem forum a rikal jsem si, ze mne nekdo nakpne pravnym smerem...
tu Yamahu sem koupil na slovenskym bazosu za 3200 CZK, coz je cena si myslism uzasna za toto zarizeni, kamarad mi ho dovezl , takze sem az doma zjistil, co je to za " monstrum " tak asi holt budu hledat, a az mi neco kapne do noty, tak koupim, porovnam a uvidim ( nebo uslysim )
o tech oznacenich " high end a super zvuk.... atp. " vim, kdysi jsem do tohoto odvetvi docela hodne videl, ale poslednich x let jsem dost zakrnel...
takze jeste jednou diky za info a tem movitym highendistum se omlouvam
cekal jsem, neco jako " prodej yamahu a kup 6 radu Esprita... "
ale je fakt, ze pro nektery nejsem ta spravna kategorie
tu Yamahu sem koupil na slovenskym bazosu za 3200 CZK, coz je cena si myslism uzasna za toto zarizeni, kamarad mi ho dovezl , takze sem az doma zjistil, co je to za " monstrum " tak asi holt budu hledat, a az mi neco kapne do noty, tak koupim, porovnam a uvidim ( nebo uslysim )
o tech oznacenich " high end a super zvuk.... atp. " vim, kdysi jsem do tohoto odvetvi docela hodne videl, ale poslednich x let jsem dost zakrnel...
takze jeste jednou diky za info a tem movitym highendistum se omlouvam