Možná udělám na fóru sebevraždu, dle poslední situace.
K repro mám nyní NAD C356 BEE, který má své problémy neuznané servisem, ale hlavně analogový potenciometr, který mě nevyhovuje.
Zvuk s NAD je celkem v pořádku, ale chtělo by to více informací, které NAD maskuje masivem basů.
Poslouchám ve velmi blízkém poli, kolem metru.
Zatím to vypadá na Primare i22, vysoký výkon, el. regulace a ten design. Testy chválí i přes třídu D.
Nějaké jiné alternativy kolem 25k?.
Zesilovač k MA Silver 2
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Zesilovač k MA Silver 2
Já jsem koupil nouzově Creek 50A a velmi milé mě překvapil. Jediná nevýhoda je malí výkon. Tobě by možná stačil pro tak blízký poslech. Případně koupit bazarový 100A. Porovnání s nadem nemám. Jen nevím jak to má řešenou regulaci hlasitosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky, právě Creek je druhý, který mě zaujal. I ten má el. regulaci hlasitosti.
NAD C 368 Onkyo A-9070
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
NAD už opravdu ne, hlavně díky místní distribuci.
Onkyo je pro mě nová alternativa, prozkoumám.
Primare i22 je teď ve výprodeji a hlavně ta konstrukce je úchvatná. S DAC je normální cena skoro 50000 Kč, bez 36000 Kč a pár obchodů za 26000 Kč. Tam cítím možnost vyšší úrovně kvality za hodnotu nižší.
Primare i22 je teď ve výprodeji a hlavně ta konstrukce je úchvatná. S DAC je normální cena skoro 50000 Kč, bez 36000 Kč a pár obchodů za 26000 Kč. Tam cítím možnost vyšší úrovně kvality za hodnotu nižší.
Pokud je za takovou cenu není co řešit. V rothaudio.eu je za 23tisíc.
Můj kámoš má na prodej i22 s dacem, kdyby byl zájem. Je v podstatě nový, v zárucesvartenatt píše: ↑13 zář 2018 20:34NAD už opravdu ne, hlavně díky místní distribuci.
Copywright / Reprobazar / Videoprezentace