Zesilovač k Warfedale Jade-3
Re: Zesilovač k Warfedale Jade-3
Denkez, dále jen vyšetřovaný.
Pokračování výslechu, doplňující otázky:
jak se jmenuješ celým jménem?
jaké je tvé bydliště?
jsi svobodný/ženatý/rozvedený/vdovec?
máš děti/jaký je jejich počet a pohlaví?
jaké je tvé oblíbené jídlo?
koho jsi volil při posledních parlamentních volbách?
pomočuješ se v noci?
pomočuješ se přes den?
Výslech ukončen v 18.18 hod. Vyšetřovaný byl řádně poučen o jeho právech a se zněním protokolu souhlasí.
To je blázinec, co? Ten bengo fakt nikdy nezklame.
Pokračování výslechu, doplňující otázky:
jak se jmenuješ celým jménem?
jaké je tvé bydliště?
jsi svobodný/ženatý/rozvedený/vdovec?
máš děti/jaký je jejich počet a pohlaví?
jaké je tvé oblíbené jídlo?
koho jsi volil při posledních parlamentních volbách?
pomočuješ se v noci?
pomočuješ se přes den?
Výslech ukončen v 18.18 hod. Vyšetřovaný byl řádně poučen o jeho právech a se zněním protokolu souhlasí.
To je blázinec, co? Ten bengo fakt nikdy nezklame.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jsem rád, že můj text funguje, jak má .
Já jen aby ondrejondrej chápal, že Denkezovo doporučení je na základě vygooglení náhodných 3 zesilovačů s BT. Ne na základě vlastního reálného poslechu a srovnání na Jade 3.
Možná se najde někdo, kdo slyšel Jade 3 s tímhle rankem zesilovačů. Pokud bych vycházel z recenzí Dana Březiny (hifi-voice.com), pak Jade potřebují pevný dynamičtější razantnější silič, takže Denon v žádném případě, Yamaha ano. Ale neslyšel jsem, jen uvádím jeho závěry.
Já jen aby ondrejondrej chápal, že Denkezovo doporučení je na základě vygooglení náhodných 3 zesilovačů s BT. Ne na základě vlastního reálného poslechu a srovnání na Jade 3.
Možná se najde někdo, kdo slyšel Jade 3 s tímhle rankem zesilovačů. Pokud bych vycházel z recenzí Dana Březiny (hifi-voice.com), pak Jade potřebují pevný dynamičtější razantnější silič, takže Denon v žádném případě, Yamaha ano. Ale neslyšel jsem, jen uvádím jeho závěry.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dávám na vaše předchozí doporučení, na receivery se už nedívám.
Je fakt, že se nebudu upínat na ten BT. Skoro jsem byl rozhodnutý, že koupím CXA80, ale rozdíl oproti Azuru 815A je velký. Nedá se nic dělat, přišetřím.
Nebo, je tady tato možnost. https://elektro.bazos.cz/inzerat/130638 ... r-851a.php
Na co bych se měl zaměřit, kdybych zkoušel takovýhle bazarový kus?
Díky.
Je fakt, že se nebudu upínat na ten BT. Skoro jsem byl rozhodnutý, že koupím CXA80, ale rozdíl oproti Azuru 815A je velký. Nedá se nic dělat, přišetřím.
Nebo, je tady tato možnost. https://elektro.bazos.cz/inzerat/130638 ... r-851a.php
Díky.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To je rozumný závěr.Je fakt, že se nebudu upínat na ten BT
Rozumný prodejce vše předvede, případně dá den dva na vyzkoušení, jestli všechno funguje, jak má. Při nejistém původu nebo výrazně starším kousku bych počítal s cca 2 tisíci navíc za kontrolu.
Čeho se bojíš? Vždyť je ještě 15 měsíců v záruce.ondrejondrej píše: ↑12 led 2021 19:14Dávám na vaše předchozí doporučení, na receivery se už nedívám.
Díky.
ondrejondrej měl původně v zadání zesilovač s BT, teprve po mém příspěvku od BT upustil. Nepochybně proto, že z neznámých důvodů mají jinak už docela slušné zesilovače kombinované s digitální a bezdrátovou konektivitou a tunerem, zkratkově nazývané "stereoreceivery", nálepku lepry.
Moje doporučení bylo spíše upozorněním na přehlíženou kategorii přístrojů, které splňovaly tazatelovo původní zadání. Ale každému co jeho jest.
Mimochodem, v čem vlastní zesilovač např. v R-N803D zaostává za CXA80? Papírovými parametry rozhodně ne a ostatní si beztak musí tazatel rozhodnout vlastním poslechem:
Moje doporučení bylo spíše upozorněním na přehlíženou kategorii přístrojů, které splňovaly tazatelovo původní zadání. Ale každému co jeho jest.
Mimochodem, v čem vlastní zesilovač např. v R-N803D zaostává za CXA80? Papírovými parametry rozhodně ne a ostatní si beztak musí tazatel rozhodnout vlastním poslechem:
-
- Kontaktovat uživatele:
Je rozhodnuto, koupím Cambridge Audio Azur 851A.
Je rozumná volba tohoto streameru https://www.elektrochram.cz/yamaha-wxc- ... ARK+SILVER
Budu používat AirPlay.
Poradíte i kabely na připojení zesilovače se streamerem a zesilovače s bednami?
Díky.
Je rozumná volba tohoto streameru https://www.elektrochram.cz/yamaha-wxc- ... ARK+SILVER
Budu používat AirPlay.
Poradíte i kabely na připojení zesilovače se streamerem a zesilovače s bednami?
Díky.
Pokud uvažuješ o streamru Yamaha WXC-50, který umí fungovat i jako předzesilovač, pak ti k němu stačí jen koncový zesilovač https://www.hifimarket.cz/CAMBRIDGE-AUD ... W-d251.htm
Obecně ano, jen si myslím, že ta Yamaha jako pre nebude stran kvality poslechu ve výsledku tak synergická jako allinone v komplet zabalené škatuli integrovaného "kembridže". Pořídil bych raději stream od CA a nebo dokonce rovnou nějaký streamovací zes, rec prověřené značky.
...nebo dokonce rovnou nějaký streamovací zes, rec. ..., čili stereoreceiver?
-
- Kontaktovat uživatele:
Žádné stereoreceivery pánové. Kupuju starší zesilovač, majitel k němu měl připojen streamer od CA, a v porovnání s Yamahou prý nebyl schopen poznat rozdíl.
Ty technické a praktické věci se Vám moc radit nechce, že? Spíš popichování mezi sebou...
Ty technické a praktické věci se Vám moc radit nechce, že? Spíš popichování mezi sebou...
Opet velice zavadejici informace... Kombinace vety “ vrcholné modely ” a seznam lowcostu. Sorry, takhle radit je na presdrzku. (To patrilo na Denkez)
Nicmene k teme - 851A hra slusne na danou cenu. Evidentne tady neni predsudek na D a proto se zeptam - zvazoval si D od Apollona, Norda, VT? Podobne penize, vic vykonu, lepsi kvalita OP a hlavne moznost vymeny.
Nicmene k teme - 851A hra slusne na danou cenu. Evidentne tady neni predsudek na D a proto se zeptam - zvazoval si D od Apollona, Norda, VT? Podobne penize, vic vykonu, lepsi kvalita OP a hlavne moznost vymeny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na tyto značky jsem se nedíval, ani jsem je hrát neslyšel. Co znamená OP? U Cambridge Audio měnit nelze?
Toto bude můj úplně první zesilivač, ten Cambridge byl doporučen a na poslech se mi líbil.
Toto bude můj úplně první zesilivač, ten Cambridge byl doporučen a na poslech se mi líbil.
Cambridge Audio 851A nemá se tř. D nic společného. (https://www.cambridgeaudio.com/usa/en/b ... -explained)
Omlouvam se za mystifikaci, ma chyba. V specifikaci jsem si XD v hlave ulozil jako D.