zesilovač ke Usher 718 BE
zesilovač ke Usher 718 BE
Ahoj,
po dlouhém zvažování jsem zakoupil Usher 718 Be ( uvažoval jsem mezi nima a Aurum cantus V3M ) a teď hledám vhodný zesilovač. Mám menší poslechovku okolo 15m2 a poslouchám hlavně jazz a klasiku.Budu rád, když mi zkušenější kolegové poradí - díky.
po dlouhém zvažování jsem zakoupil Usher 718 Be ( uvažoval jsem mezi nima a Aurum cantus V3M ) a teď hledám vhodný zesilovač. Mám menší poslechovku okolo 15m2 a poslouchám hlavně jazz a klasiku.Budu rád, když mi zkušenější kolegové poradí - díky.
Re: zesilovač ke Usher 718 BE
Máš v nich momentálně jeden z nejlepších výškačů co se dnes dělají
.
Luxman L-550A bez debat a po včerejší prezentaci se nebojím doporučit ke zvážení i výborný CANOR.
PS: Nejsem asi nejzkušenější kolega, ale jazz a klasiku poslouchám a to co doporučuji jsem slyšel. Valdóóó, kde jsi?
Luxman L-550A bez debat a po včerejší prezentaci se nebojím doporučit ke zvážení i výborný CANOR.
PS: Nejsem asi nejzkušenější kolega, ale jazz a klasiku poslouchám a to co doporučuji jsem slyšel. Valdóóó, kde jsi?
Přes řeku do stínu stromů.
Myslim, ze jsi vybral opravdu lepehena píše:Ahoj,
Mike má AC. nebo jsem něco nezaznamenal?
2x cti a 1x rez! Mike ma AC, ale Miky ma Usherdadaft píše:Mike má AC. nebo jsem něco nezaznamenal?
A Ema má mísu.
Díky ,
s Mikym jsem se pokusil spojit tak uvidím jestli se mi ozve.
Mikdo jiný tyto bedny nemá - čím více zkušeností tím lepe.
Díky

s Mikym jsem se pokusil spojit tak uvidím jestli se mi ozve.
Mikdo jiný tyto bedny nemá - čím více zkušeností tím lepe.
Díky
Je jasné, že Luxman L-550A je má jednička, ale chápu, že se může jevit cenově k těmto bednám trošku nadsazený, ale prostě to chce slyšet.
Jako zajímavá ekonomičtější alternativa se tady začíná rýsovat: AUDIA Flight three
Je to cenově vyrovnané s bednama a moc se těším na brzký poslech. Snad to dopadne
.
Jako zajímavá ekonomičtější alternativa se tady začíná rýsovat: AUDIA Flight three
Je to cenově vyrovnané s bednama a moc se těším na brzký poslech. Snad to dopadne
Přes řeku do stínu stromů.
Audia se mi líbí
.
Jako svou osobní značku, bych si koupil integráč u Melissy v akci, Densen B-130.
Pěkně hraje Musical Fidelity M3i. Líbil se mi na Klangbilder ve Vídni.
Korýš má pravdu, Canor v černém kabátku. A jeho starší a levnější bráška - Edgar TP105 VR, s vylepšeným provedením, v duchu Audio Precision měřenýma elektronkama s excelentně párovanýma do hodnot, jaké ani Autobias nedosáhne.
Výběr elektronek především do předzesilovací části, dosahuje tak dobrých hodnot, že mě intenzita detailů zaskočila a zcela zastínila můj ikonický tranzistorový integráč...
Usher Beriliové výšky, jsou jediné kovové měniče, co bych vzal na milost a oproti hedvábí, bych si o hodně polepšil.
Jsou o hodně jemnější, více rozlišení a barviček. Moc hezky a draze hrají.
Jako svou osobní značku, bych si koupil integráč u Melissy v akci, Densen B-130.
Pěkně hraje Musical Fidelity M3i. Líbil se mi na Klangbilder ve Vídni.
Korýš má pravdu, Canor v černém kabátku. A jeho starší a levnější bráška - Edgar TP105 VR, s vylepšeným provedením, v duchu Audio Precision měřenýma elektronkama s excelentně párovanýma do hodnot, jaké ani Autobias nedosáhne.
Výběr elektronek především do předzesilovací části, dosahuje tak dobrých hodnot, že mě intenzita detailů zaskočila a zcela zastínila můj ikonický tranzistorový integráč...
Usher Beriliové výšky, jsou jediné kovové měniče, co bych vzal na milost a oproti hedvábí, bych si o hodně polepšil.
Neskutečný integrovaný zesilovač za velmi slušné peníze...
Audia Flight Three
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... ght#p39778
Audia Flight Three
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... ght#p39778
Díky za rady jen dotaz co vy na spojení těchto beden s Vincent SV 238MK?
Četl jsem na něj jen chválu.
Díky
Díky
Hraje to s nim velice dobrehena píše:Díky za rady jen dotaz co vy na spojení těchto beden s Vincent SV 238MK?
Díky
zdá se, že Usher BE těžce knockautuje veškerou konkurenci včetně páskáčů AC!eficak píše:Usher Beriliové výšky, jsou jediné kovové měniče, co bych vzal na milost a oproti hedvábí, bych si o hodně polepšil.
To hena: Ja bych k BE-718 Canora ani AUDIA Flight three neporidil. Prece jen jsou to malo citlive bedny. Doporucuji si je poslechnout s delencem od Usher nebo Electrocompaniet ECI-5, pokud Audia tak Flight Two.
Lampac Canor s Minidancer 2 hral velmi prijemne, na jazz idealne. Neco mi tam ale chybelo - razance a vetsi duraz na basech. A to jsou MInidancer 2 docela citlive 90 dB. Nejsem si jisty jestli by to hralo stejne dobre i s ostatnimi bednami od Usher ale chce to vyzkouset...
Lampac Canor s Minidancer 2 hral velmi prijemne, na jazz idealne. Neco mi tam ale chybelo - razance a vetsi duraz na basech. A to jsou MInidancer 2 docela citlive 90 dB. Nejsem si jisty jestli by to hralo stejne dobre i s ostatnimi bednami od Usher ale chce to vyzkouset...
Ahoj, ja mam Usher BE-718 a mam ich zapojene s integrovanym zosikom Audionet SAM V2. Miestnost mam cca 18 m2 a na normalnu posluchovu hlasitost si myslim, ze netreba az prehnane vykonne zosiky, aj ked cim viac tym lepsie. SAM V2 ma 110 W na 8 ohmov a problem s dynamikou, alebo zapatlanym zvukom nemam. Urcite ale neodporucam cisto lampove zosilovace, skor nejaky stabilny tranzistorovy, alebo hybridny.
Bratislavsky NISEL odporuca k BE-718 Vincenta CD-S6 a Vincenta SV-236 pripadne SV-236MK.
Bratislavsky NISEL odporuca k BE-718 Vincenta CD-S6 a Vincenta SV-236 pripadne SV-236MK.