Zesilovač Marantz SR6009 a Bowers and Wilkinson CDM9 NT
Zesilovač Marantz SR6009 a Bowers and Wilkinson CDM9 NT
Dobrý den, poraďte mi prosím, bude zesilovač Marantz SR 6009 hrát dobře s reprobednami B&W CDM 9 nt?? Děkuji za rady.
Re: Zesilovač Marantz SR6009 a Bowers and Wilkinson CDM9 NT
Wilkinson? Jses si jisty, ze jde o repraky a ne o holící strojek? To by pak mohlo byt s tim Marantzem docela "řízné".
no nějak asi bude...jen kontrolní poslech může něco říct
na výsledek má vliv cela řada faktorů (impedance, citlivost, výhybka, kabely, místnost, akustika, tlumení...je to věda teda)
na výsledek má vliv cela řada faktorů (impedance, citlivost, výhybka, kabely, místnost, akustika, tlumení...je to věda teda)
Kdysi jsem tyto bedny slyšel s děleným zesilovačem Rotel RC 1070 + RB 1070. Dnes se vyrábí novější model. Pokud seženeš dobrý kus v bazaru, myslím, že budeš spokojený.

Nemyslím, ze tohle je optimální kombinace vzhledem u urcitému charakteru zvuku obou značek. Ty repra jsem měl. Ale na druhé straně, pokud není srovnání... ale proč zrovna tahle kombinace?
Eurostar kdysi pároval a prodával sestavy Rotel+B&W,hrálo to velmi slušně.
S Marantzem bude zřejmě reprodukce trochu klidnější,než s Rotelem,
ale proč ne.
B&W se prodávala i s Denonem a ten má projev daleko usedlejší, než Marantz.
S Marantzem bude zřejmě reprodukce trochu klidnější,než s Rotelem,
ale proč ne.
B&W se prodávala i s Denonem a ten má projev daleko usedlejší, než Marantz.
Pokud je to pouze na stereo poslech, tak bych volil raději silnější dvoukanálový zesilovač, který zvládne bedny dobře kontrolovat. Za zvážení taky stojí kontrola vyhýbek v bednách, třeba už mají hodně nahráno a třeba kondenzátory by bylo dobré vyměnit.