rád bych se zeptal, zdali někdo neví o tomhle zesilovači Technics SU-Z22 a mohl by mi říct jestli to bude dobrá koupě. Na co bych si měl dát pozor?
Mám možnost koupit tento zesilovač za 2100,- (osobně ze stejného města).
Zatím jsem našel jen tyto informace zdroj:
- Power output: 35 watts per channel into 8Ω (stereo)
- Frequency response: 20Hz to 20kHz
- Total harmonic distortion: 0.03%
- Input sensitivity: 2.5mV (MM), 150mV (line)
- Signal to noise ratio: 80dB (MM), 97dB (line)
- Output: 150mV (line)
- Speaker load impedance: 4Ω (minimum)
- Dimensions: 430 x 86 x 288mm
- Weight: 5.7kg
- Year: 1982
odkaz na schéma
Sestava pro kterou je zesilovač určen:
Gramofon NC440 v celkem dobré kondici, přenosku AT-91, reproduktory Tesla (15W, 4 ohm). //Dle mého by měl zesilovač postačovat.
Motivace:
S vinylem jsem začal asi před půl rokem, kdy jsem si opravil a seřídil gramo Tesla NC440 po dědovi. Sestavil jsem stavebnici MM předzesilovače TIPA PT014 (vně gramofonu). A v současné době mi gramofon hraje na PC bednách Logitech (i přes 2 redukce din5-cinch, cinch-jack). Ano vím, že za to půjdu do pekla, ale neměl jsem jistotu, že gramofon vůbec bude hrát. A na tu bídu to hraje celkem dobře. Nicméně mě vinylová hudba natolik uchvátila, kupuji další a další vinyly, a chtěl bych pokračovat dál o trochu více kvalitně. Jsem student a nemám moc peněz na rozhazování. Nepotřebuji to honit do high end. Pár desek, které poslouchám The Doors - Greatest hits, Deep Purple - in Rock, Pink Floyd - The Wall, Eurythmics - Are Made Of This.
Děkuji každému, který by přispěl nějakou radou. Ptám se protože nemůžu říct, že bych všemu rozuměl. Dá se sehnat za tuto cenu mnohem lepší zesilovač?
Pár fotek: