Zkusenost s Nubert repro
Re: Zkusenost s Nubert repro
moc diky za tip. Nastesti bydlim v SRN, takze by to nemel byt problem 

Jeste bych mel jednu otazku. Pokud bych sel do toho NAD C 375 BEE, myslite, ze je dobre reseni k nemu prikoupit neco jako Pro-Ject Bluetooth Box E? Chtel bych mit moznost poslechu hudby i pres Bluetooth (Spotify apod.). Nebo je lepsi se poohlidnout po zesilovaci, ktery umoznuje stream pres bluetooth (pokud takovy existuje v cenove relaci 30tis)? CD uz moc nepouzivam, spis z vinylu nebo pres zminovany Spotify. Ale zase nechci mit relativne kvalitni sestanu a potom mit nekvalitni zdroj hudby. Zajimalo by me, co tedy pouzivate? Pouze CD, vinyl?
Ohledně streamu prostřednictvím Bluetooth nemám žádné zkušenosti, takže v tom ti příliš neporadím. S tím DACem od P-J bys snad chybu udělat neměl.
Já osobně teda používám CD, vinyl a Tidal HIFI, který streamuju do NADu z OPPO BDP-103. Tam, alespoň dle mého názoru má smysl řešit DAC a transport. Jestliže stále platí, že Spotify je v kvalitě 320 kB/s a Ty uvažuješ o streamu přes BT, pak bych se toho Pro-Jectu neobával. Jestli se nepletu, lepší transport by byl přes AirPlay, ale to je na další diskusi.
tak mam domluveny poslech tech B&W CM8. Byl mi doporucen zesilovac Creek Evolution 50A, tak jsem zvedavej. Podle recenze (http://www.luxusnihifi.cz/recenze-creek ... 0cd.php)by to nemusel byt spatny vyber:)