Změna barvy racku
Změna barvy racku
Můj rack se skládá ze čtyř skleněných polic a kovových válců, zašroubovaných do sebe. Válce jsou barvy matně stříbrné, a já bych chtěl změnil jejich barvu na matně černou. Rád bych, aby to vypadalo dobře (takže by se toho měl ujmout někdo jiný než já a štěteček...) a taky aby to pokud možno moc nestálo. Netušíte někdo prosím, kam se s tím obrátit? Vůbec nemám představu. Díky předem za případné tipy.

Re: Změna barvy racku
No scela určitě na mě
Obávám se však,že seš zdaleka tak to nejspíš asi neklapne 
Nemyslím si že je to dodrý nápad,ale jestli na ton trváš,zkus si to nechat nabarvit komaxitem.je to levné,vypadá dobře a udělají ti i malé kousky.Záleží odkud jsi.
Klidně udělám i velké kousky
Tohleto je předělat maličkost,záleží však odkud seš.Ve vašem okolí,se prášk.lakovna,ale určitě najde.
Takže prášková lakovna, díky moc za tip. Jsem z Brna, takže by to neměl být problém. Snad to i cenově vyjde slušně.
Jo jo,máte jich tam dost.Můžeš si vybírat,stačí pročíst zlaté stránky
Ještě jednou díky. Zrovna se dívám na netu, vidím jich tu dost.
před komaxitem to budeš muset nejdřív opískovat na kov..
Díky za info. Nejspíš odšroubuju jeden díl a vydám se do lakoven v okolí, tam už mi určitě vše potřebné řeknou.
Nakonec jsem napsal do tří lakoven. Odpověď jsem dostal z jedné (MBlak - http://www.mblak.cz/), že by to nebyl problém, a tak jsem jim to tam zanesl. Hotovo do tří pracovních dnů, matně černá vypadá opravdu výborně, nanesení barvy perfektní. Cena tři stovky.
Gratuluju! Měl jsi štěstí, že se s tebou za 300 vůbec byli ochotní bavit... Moje zkušenosti jsou opačné.
(a na 300 by tě přišly jenom spreje, kdyby sis to lakoval sám)
(a na 300 by tě přišly jenom spreje, kdyby sis to lakoval sám)
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Petr J: Mám úplně stejný rack, je to od AQ co?
Už je nedělají, loni jsem dobíral jedno patro a chtěl jsem je rozdělit vedle sebe po dvě patra, tak to taky mám teď postaveno, nad rackem visí plasma a vypadá to tak lépe. Co mě naštvalo, že už neměli ty čepičky nahoru, musel jsem použít tedy pro každý ten stolek dva dopředu a dozadu nechat ty šrouby co jsou mezi patry, ty jsem trochu fryčkou na dílně upravil aby nevylézali a je to.
Teď k tématu, taky mám stříbrné a v budoucnu to hodlám přestříkat, ale sám, rozhodně na tom nic není.
Jednoduše zavěsit každý díl na drátek a nastříkat sprejem na auta, nejlíp černým matným, v létě na slunci úplná sranda.
Jelikož každý ten díl snadno zavěsíš tak není problém, ale klidně za to zaplať (doprava+práce apd.)
Už je nedělají, loni jsem dobíral jedno patro a chtěl jsem je rozdělit vedle sebe po dvě patra, tak to taky mám teď postaveno, nad rackem visí plasma a vypadá to tak lépe. Co mě naštvalo, že už neměli ty čepičky nahoru, musel jsem použít tedy pro každý ten stolek dva dopředu a dozadu nechat ty šrouby co jsou mezi patry, ty jsem trochu fryčkou na dílně upravil aby nevylézali a je to.
Teď k tématu, taky mám stříbrné a v budoucnu to hodlám přestříkat, ale sám, rozhodně na tom nic není.
Jednoduše zavěsit každý díl na drátek a nastříkat sprejem na auta, nejlíp černým matným, v létě na slunci úplná sranda.
Jelikož každý ten díl snadno zavěsíš tak není problém, ale klidně za to zaplať (doprava+práce apd.)
Je to tak, model 8\4. Když jsem ho kupoval, neuvážil jsem dobře barevnou kombinaci. Ta skla se hodí spíš do moderního interiéru a stříbrné přístroje v tom trochu zanikají. Takže jsem válce nechal obarvit na černo (a cena i přístup fajn) a skleněné police mám na prodej.hi-fi calvus píše:Petr J: Mám úplně stejný rack, je to od AQ co?
Taky jsem trochu přemýšlel, zda by šlo rack lépe zabezpečit vůči vibracím. Ty kovové válce ale mají jen malé otvory, takže tam asi nepůjde jen tak něco dostat nebo to něčím zalít. Plánuji ale aspoň mezi jednotlivá patra dát do těch válců antivibrační fólii AMS-Tecsound. Stejně chci ji koupit pro přehrávač a nejspíš i zesilovač, a tak určitě zbyde i na tohle.
Tak se na Vás zde obracím s prosbou o radu ještě jednou, protože dřevěné desky, které jsem měl mít od známého, bohužel nebudou. Nevíte, kam se mám obrátit, když potřebuji do racku 4 dřevěné desky se vzorem tmavě hnědého dřeva (např. ořech) za slušnou cenu (tak kolem 1500 kč), a kde by mi i vyvrtaly otvory do rohů? Materiál moc neřeším, chci jen, aby to vypadalo pěkně a udrželo víc jak 15 kg. Nemusí to být nic extra, to můžu nechat do budoucna. Díky moc za tipy.