Zmena barvy repro
Zmena barvy repro
Zdravim vsechny,
zdedil jsem po otci repro Mission m73, ale je v barve svetla tresen a vubec se mne nehodi do obyvaku. Libi se mne jak hraje a tak uvazuju, jak zmenit barvu, idealne cerne drevo...
A tak bych chtel pozadat o radu, jak to udelat? Vyresit to samolepici tapetou/folii ? Nebo vi nekdo o nekom ( firme, remeslnikovi ), kdo by to udelal?
Budu vdecny za jakoukoliv radu, chlet bych je dal pouzivat a nerad bych ty bedny " zmrzacil "
( pripadne bych se nebranil vymene za repro srovnatelne kvality v cerne barve )
Diky moc,
Roman.
zdedil jsem po otci repro Mission m73, ale je v barve svetla tresen a vubec se mne nehodi do obyvaku. Libi se mne jak hraje a tak uvazuju, jak zmenit barvu, idealne cerne drevo...
A tak bych chtel pozadat o radu, jak to udelat? Vyresit to samolepici tapetou/folii ? Nebo vi nekdo o nekom ( firme, remeslnikovi ), kdo by to udelal?
Budu vdecny za jakoukoliv radu, chlet bych je dal pouzivat a nerad bych ty bedny " zmrzacil "
( pripadne bych se nebranil vymene za repro srovnatelne kvality v cerne barve )
Diky moc,
Roman.
Re: Zmena barvy repro
Osobně se změnou barvy žádnou zkušenost nemám, ale před cca deseti lety jsem na vlastní oči viděl u kolegy z práce repro "změněné" samolepící tapetou (z nějaké světle hnědé na černou). Kdybych to nevěděl, ani po bližším "průzkumu" bych to nepoznal. Byly to sloupovky Canton a nevypadalo to vůbec špatně.
Já bych to nechal odýhovat, drevarskych dilen (ja treba vim v nasem okoli minimalne o peti, kdyz neco potrebuju, tak si ty soukromniky objedu a poptam se primo co a jak udelaji, kdyz potrebuji to a to...) je vsude dost a muzes si vybrat treba klavirni lak kdyz na to prijde 
Já si nechal polepit centr Dali samolepící taptou. Udělal mi to přímo prodejce a kdybych to nevěděl, nepoznal bych to. Mám to asi 4 roky a beze změny.
Spočítej zhruba plochu povrchu repro, kterou bys nechal přestříkat a pak se zeptej slušnýho autolakýrníka na cenu.
Až ti cenu řekne, tak vem repro a nech je polepit samolepicí tapetou.
Až ti cenu řekne, tak vem repro a nech je polepit samolepicí tapetou.
kabelguru.cz
neblaznite. ak uz tak demontovat menice a nastriekat matnou ciernou v tenkej vrtstve.
Ahoj,
vsem dekuju za rady/nazory. Udelal jsem mensi pruzkum trhu u nas v Hodonine a okoli. Bohuzel moc moznosti neni.
Vzhledem k nizke realne hodnote beden nema smysl do nich moc investovat, ale zase budou v obyvaku, tak at to trochu vypada.
Zrejme se do toho pustim sam ( asi zkusim nejakou samolepici folii ) a uvidim, jak to dopadne.
Jeste jednou vsem diky.
Roman.
vsem dekuju za rady/nazory. Udelal jsem mensi pruzkum trhu u nas v Hodonine a okoli. Bohuzel moc moznosti neni.
Vzhledem k nizke realne hodnote beden nema smysl do nich moc investovat, ale zase budou v obyvaku, tak at to trochu vypada.
Zrejme se do toho pustim sam ( asi zkusim nejakou samolepici folii ) a uvidim, jak to dopadne.
Jeste jednou vsem diky.
Roman.
Ahoj,
tak jsem napsal do firmy Audio Hodas a tohle mne odepsali:
Dobrý den, musí se demontovat reproduktory a terminály a přestříkat to. Mám tu kooperujícího lakýrníka, udělá vám černý mat, nebo lesk, ale cenu vám teď nedovedu pevně stanovit. Pravděpodobně kolem tisíce korun za pár. Plus moje práce s demontáží. Nabízí se tu i možnost proměření výhybky a její nové naladění. Když už to bude rozebrané, cena 1600 Kč/pár. Infinity nepoužívá ve výhybce příliš kvalitní součástky.
Mate nekdo zkusenost s Audio Hodas? A co si myslite o cene? A o tech vyhybkach, poznam to vubec na poslech?
Diky moc za nazory.
Roman
tak jsem napsal do firmy Audio Hodas a tohle mne odepsali:
Dobrý den, musí se demontovat reproduktory a terminály a přestříkat to. Mám tu kooperujícího lakýrníka, udělá vám černý mat, nebo lesk, ale cenu vám teď nedovedu pevně stanovit. Pravděpodobně kolem tisíce korun za pár. Plus moje práce s demontáží. Nabízí se tu i možnost proměření výhybky a její nové naladění. Když už to bude rozebrané, cena 1600 Kč/pár. Infinity nepoužívá ve výhybce příliš kvalitní součástky.
Mate nekdo zkusenost s Audio Hodas? A co si myslite o cene? A o tech vyhybkach, poznam to vubec na poslech?
Diky moc za nazory.
Roman
cenu za lakovanie co ti navrhli je super. snad to bude mat aj nejaku uroven. za 1000Kc by som to tak mozno rozobral nie to este aj nastriekal a zlozil:-)
Vsak je to taky jen za lakovani a navic jen odhad. Kdovi,co si reknou za rozebrani
dnes jsem tam nestihl zavolat,tak to musi pockat do pondeli. Dam vedet 
Zrovna u Hoďase bych si nenechal ani připojit reproduktorový kabel. Stačí se podívat, jaké strašlivé hámotiny plácá na svém webu.
-koupil bych pěknou samolepící tapetu az kusil to udělat sám a máš to za pár babek.Nebo pozvat nějakého zkušenějšího kámoše a zmáknout to spolu,poctivě odšroubit repráky atd.-k tomu nějaký pivíčko a výsledek je zaručen...
-ty bedny už dnes mají min. cenu a vrážet do toho zbytečný prachy nemá cenu.U té fy bych to také nenechával dělat.
-ty bedny už dnes mají min. cenu a vrážet do toho zbytečný prachy nemá cenu.U té fy bych to také nenechával dělat.
Bedna za pár korun bych prodal a koupil v barvě, kterou chhci.
POkud to nejde, tak bych si na to radši zvyknul, protože: pokud nejsi manuálně zručný, i samolepící folií to domršíš, není to až tak jednoduché,m jak to vypadá, aby to k něčemu bylo. A nástřik za litr? Dnes je už 8. května, ne 1. dubna:-) Za to koupí s bídou tak dva spreje:-)
A výsledek bude "fakt" zaručen.
PS: u tchýně jsem před pár lety renovoval dvířka v kuchyni pomocí folie. Ač si o sobě myslím, že jsem celkem manuálně zručný, navíc modelář, tak jsem to dělal dva dny a spokojen jsem tedy fakt nebyl. Aby tam nebyly bublinky, aby byly perfektní rohy, aby byly precizně začištěné hrana... Folie je dost složitá věc, má li to vypadat. Ale je fakt, že já mám dost velké nároky, takže se mi to nelíbilo.
POkud to nejde, tak bych si na to radši zvyknul, protože: pokud nejsi manuálně zručný, i samolepící folií to domršíš, není to až tak jednoduché,m jak to vypadá, aby to k něčemu bylo. A nástřik za litr? Dnes je už 8. května, ne 1. dubna:-) Za to koupí s bídou tak dva spreje:-)
A výsledek bude "fakt" zaručen.
PS: u tchýně jsem před pár lety renovoval dvířka v kuchyni pomocí folie. Ač si o sobě myslím, že jsem celkem manuálně zručný, navíc modelář, tak jsem to dělal dva dny a spokojen jsem tedy fakt nebyl. Aby tam nebyly bublinky, aby byly perfektní rohy, aby byly precizně začištěné hrana... Folie je dost složitá věc, má li to vypadat. Ale je fakt, že já mám dost velké nároky, takže se mi to nelíbilo.
Zdeny - je to tak,jak píšeš,ale dá se to udělat-dělal jsem takto právě s kámošem nedávno dost věcí a výsledek super,akorát hrozná "drbačka".A nebo at si to sám nějak natře.Ta cena od té fy je nereálná a proto pro mě se zdá dost divná.Koupit jiný repro by bylo nejlepší,ale jak jsem pochopil z nadpisu tohoto vlákna,tak je to asi nereálné...?
Zdravim vsechny,
problem vyresen. Nasel jsem inzerat, pan prodaval stejne repro v cerne barve, tak jsem mu zavolal a nabidl 1000kc za vymenu s tim,ze se nemusi o nic starat ( prijedu, dovezu svoje repro, predvedu a odvezu si to jeho ).
Uz je mam doma a na par roku mam ( snad ) klid.
Jeste jednou vsem dekuju za rady a nazory
problem vyresen. Nasel jsem inzerat, pan prodaval stejne repro v cerne barve, tak jsem mu zavolal a nabidl 1000kc za vymenu s tim,ze se nemusi o nic starat ( prijedu, dovezu svoje repro, predvedu a odvezu si to jeho ).
Uz je mam doma a na par roku mam ( snad ) klid.
Jeste jednou vsem dekuju za rady a nazory