Zosilovač na stereo
Zosilovač na stereo
Zdravim vospolok. Mám zosilovač Yamaha A-1020 na analóg k nemu tuner Yamaha T-1 a gramo Kenwood KD-990. K tomu Repro Dali blue 5005. Momentálne som v zahraničí a kúpil som si repro Canton ergo 100 ktoré mám tu takže som ich ešte nepočul s mojou zostavou. A teraz tu mám možnosť kúpiť zosilovač Denon PMA 2000R alebo Denon PMA 1600NE. Neviem či ísť do toho ( ktorý z tých dvoch ) alebo ostať pri Yamahe. Tie Denony majú celkom dobré recenzie. Vďaka za radu ak je tu niekto kto ich počul všetky.
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zosilovač na stereo
Zdravím Pavle,
myslím, že jednoznačná rada na to úplně asi nebude.
Nejlepší by bylo půjčit si ty zesilovače, připojit je do sestavy a podle toho, co ti bude zvukově vyhovovat, tak to si vzít.
Osobně bych si nevzal ani jeden z těchto zesilovačů, ale pokud bych si mezi nimi musel vybrat, tak vzhledem k reprosoustavě Canton Ergo, bych šel s největší pravděpodobností do Denon 2000R.
Ale jak píšu, chce to slyšet. Jedna věc je slyšet ty zesilovače a druhá slyšet je se zbytkem tvé sestavy a v tvém prostoru.
Přeji šťastnou ruku při výběru
myslím, že jednoznačná rada na to úplně asi nebude.
Nejlepší by bylo půjčit si ty zesilovače, připojit je do sestavy a podle toho, co ti bude zvukově vyhovovat, tak to si vzít.
Osobně bych si nevzal ani jeden z těchto zesilovačů, ale pokud bych si mezi nimi musel vybrat, tak vzhledem k reprosoustavě Canton Ergo, bych šel s největší pravděpodobností do Denon 2000R.
Ale jak píšu, chce to slyšet. Jedna věc je slyšet ty zesilovače a druhá slyšet je se zbytkem tvé sestavy a v tvém prostoru.
Přeji šťastnou ruku při výběru

Ďakujem za odpoveď. Veď to že najlepšie by bolo to počuť doma ale som 2000 km ďaleko
Tie Denony mám asi 200 km od mňa tak s požičanie asi nie a aj tak by som to tu počul len v provizórnej miestnosti kde mám Erga Ja som chcel delenec M4-C4 ale ale tá M4 nie je na 4ohm Repro. No asi zatiaľ ťa 1020 
Rekl bych, ze jde o obracene strany barikady co se tyka zvuku. Denon je jemnejsi, decentnejsi a urcite do toho tak "neslape" jako Yamaha. Tak to urcite bylo u starsich kousku. Cili to Bude vec parovani s repro a hlavne co ma posluchac rad za hudebni projev a jake zanry posloucha. Suma sumarum jak pravil Mike, bez poslechu muze byt velke rozcarovani a jde o velmi specifickou volbu. Take bych se poohledl po uplne jinych znackach.
Vďaka za odpoveď. Ja viem že to je ťažko takto radiť. Keď som doma tak cez deň hrá rádio a na večer relax s LP. Zo žánrov Metallica, Queen, Pink Floyd, Sade, veľa 80te roky, Hans Zimmer české, slovenské skrátka na čo mám momentálne chuť. Kľudne môžete napísať značku alebo model. S nákupom sa neponáhľam. S pozdravom