Zvuková karta - vyplatí se?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
pompin
Kontaktovat uživatele:

Zvuková karta - vyplatí se?

Příspěvek od pompin »

Zdravím,
Mám objednané repro Kurzweil KS 40A a chci se zeptat, zda se vyplatí investovat do interní zvukovky? Např: http://www.czc.cz/asus-xonar-dg_2/80294/pro...
Hledala jsem odpověď v různých fórech a diskuzích a názory se různí. Teď mám zvukovku na Motherboard Asus F2 A85-M PRO. Když bych zvukovku pořizovala jak ji mám pak zapojit? Jsou k tomu potřeba nějaké další spešl kabely?

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zvuková karta - vyplatí se?

Příspěvek od MB »

Ja viem, že ludia otvárajúci stránky czc a alza majú dojem, že ASUS robí super zvukovky, ale myslím si, že táto (odkaz nefunguje ale myslím, že ide o Xonar DG za cca 800kč) nebude hrať ani o trochu lepšie ako zvukovka na doske.
K tým near-fieldom by sa hodila aspoň ESI Juli@ alebo do PCI-E ESI Juli@ XTe, trošku to akurát navýši rozpočet. :mrgreen:

pompin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompin »

Jej, pardon. Ano je to Asus za asi 800. No já jsem zjistila, že na moji desku jde připojit PCIe, takže nejen ta od ASUSU, ale i ta co navrhujete vy by mi bohužel v PC nešla a přeci jen nechci dát za zvukovku pomalu 2x tolik co za repro :D.
Uvidím jak mi budou reproduktory hrát na integrované zvukovce a podle toho se rozhodnu zda se bude investovat, nebo ne. :) Díky za reakci!

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Pokud ma tvoje zakladni deska opticky vystup, urcite bych napred volil "poznavaci" cestu pres foobar2000, ktery s adekvatnimi ovladaci obejde interni zvukove obvody a posle signal dal. Uvedene repro jsou vsak aktivni, takze by mezi to chtelo postavit nejaky levny USB DAC misto zvukove karty, klidne i z druhe ruky. Ten se neztrati:)

Odpovědět