1-Servis AQ Litovel (oficialní zastoupení ProJect) 2.Oddělení motoru ProJectDebut Carbon DC od těla gramofonu

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Hugo12317
Kontaktovat uživatele:

1-Servis AQ Litovel (oficialní zastoupení ProJect) 2.Oddělení motoru ProJectDebut Carbon DC od těla gramofonu

Příspěvek od Hugo12317 »

1.Zdravím, vlastním tento gramofon a v současné době jsem ho měl měsíc+ v servisu poprvé a vlastně i na podruhé se ze servisu vrátil že jako OK/oficialní servis AQ Litovel dle faktury *fnuk* , s tím, že mi kompletně vyměnili motor, ha což se podle mého soudu fakt nestalo *headbang* asi by to firmu položilo nevím, dát zákazníkovi skutečně nový motor *protože mi začal vibrovat nechutně i na dotek to bylo patrné a přenášelo se to i do zvuku jak jinak* vrácen ze servisu a stále vibruje dál pouze s transportními šroubky lehce utaženými na sorbotanových špuntech je to jakž takž cajk před servisem hluboké hučení z motorku, nyní jen lehce slyšitelný motorek už ne hluboké což byl děs a s utažením šroubků nula vibrací to sem si moh udělat taky a nečekat 39 dnů LoL. Za mě tedy na 2x v řadě špatná zkušenost se servisem Pro Ject*poporvé se vrátil za 8dnů - moh sem bejt fakt zmetek a za nedodržení měsíční lhůty chtít buď vrácení peněz nebo nového kusu fakt nechápu asi nás mají za blbce no ale po třetí na to fakt kašlu, mám jen jedny nervy :cry:
2. dále se ptám kdo by byl schopen udělat podobný mod najde se tu na foru šikovný modder gramo já su technické pako:) sem ze Dvora Králové nad Labem kdyžtak:)
Myslím si že by to šlo i bez zásahu do těla, prostě oddělit motor od těla grama za slušné peníze, jako chci si kupovat nový gramofon kámoš má Pro-Ject 2Xperience DC Acryl + (2M Silver) a žádnej problém co mám já s Debutem viz: Nyní už mám ale Heco Music Style 500 a plánuji Cambridge Audio CXA60. Po 2Xperience ještě Vincent PHO-8
A pokojíček je už teď taky dost k nepoznání:)
todle byla první věc - vyřešeno /2Xperience nemá tuto chujovinu - příde mi to jako nekvalitní uzemnění adapteru k motorku gramofonu
není, je to škoda že to takle hučí holt je to levnej kousek no a 2Xperience je fakt jiná liga ale po záruce debuta by to bylo fajn todle nějak vymyslet rád bych si ho nechal, zvukově je to pohoda tydle neduhy debuta sráží na kolena, v prodejně to neslyší hh jak jinak, ale každej kdo tu byl slyší takže magor nejsem *taktone*
A nebo jít od Pro Jectu šmahem pryč ale co v cenovce 30 000.

Odpovědět