15 nejkrásnějších gramofonů na světě dle www.HigherFi.com
15 nejkrásnějších gramofonů na světě dle www.HigherFi.com
http://www.higherfi.com/exoticphono/
hadajte ktory som asi tak zvolil =)
hadajte ktory som asi tak zvolil =)
Re: 15 nejkrásnějších gramofonů na světě dle www.HigherFi.com
Já ten název tématu počeštil.
A v anketě jsem také volil
Ale chybí mi tam nějaké kousky, co se mi velmi líbí.
Ovšem toto asi není gramofon, ale nějaké CNC-čko

A v anketě jsem také volil
Ovšem toto asi není gramofon, ale nějaké CNC-čko

Rowing píše:Já ten název tématu počeštil.
A v anketě jsem také volil![]()
Ovšem toto asi není gramofon, ale nějaké CNC-čko![]()
co tak poslovencit, uz ked je to thread od slovaka =)))
PS : zmazat .....
To CNCcko ma tiez zaujalo...ale rozhodne by som ho nevolil!!!!Rowing píše:Já ten název tématu počeštil.
A v anketě jsem také volil![]()
Ovšem toto asi není gramofon, ale nějaké CNC-čko![]()
Ja bych si z nich do obyvaku nepostavil zadnej. Mozna do garaze. Uz jenom chybi modre LED a bude to dokonaly vkus Cinanu...
pipis píše:Souhlasím s petrL, nelíbí ani jeden, možná v reálu Kuzma, ale jinak hrůza
preto som vlolil moju oblubenu znacku =)
ty mas garaz na hifi nad 100.000US? teda a tam si ma nezobral.....petrL píše:Ja bych si z nich do obyvaku nepostavil zadnej. Mozna do garaze. Uz jenom chybi modre LED a bude to dokonaly vkus Cinanu...
A ani tentio designovo vobec nie je spatny...

Mam, ale je zatim co se tyce hifi prazdna. Jestli potrebujes nejake uskladnit... Budu ti je pravidelne zalevat atd.MB píše:ty mas garaz na hifi nad 100.000US? teda a tam si ma nezobral.....
volil som to CNC, ako strojarovi sa mi to paci..
Céencéčko je technický skvost, ale duši má takový krasavec:

milujem podobné silácke reči. Sral by si šťastím ak by u teba jeden z nich stál.petrL píše:Ja bych si z nich do obyvaku nepostavil zadnej. Mozna do garaze. Uz jenom chybi modre LED a bude to dokonaly vkus Cinanu...
Tiež sa mi nepáčia všetky, ale napr. 1 a 7 by celkom zapasovali do mojej zostavy
ano soustředěnému tlaku bych jistě také podlehnul i když peníze bych za něj asi nedal.
Ten bílý gramec z odkazu MB je ovšem příšerný. To je nevídaný "gýč". Nevkusná kombinace mnoha materiálů a mnoha vzájemně neladících barev.
Jakmile gramofon obsahuje více než dvě dominantní barvy nebo více jak dva dominantní materiály, tak je to vždy na ublinknutí.
Oku naprosto lahodící gramofony jsou třeba běžné Clearaudio. Jejich dražší modely už to kouzlo ztrácejí.
Anebo vlastně jakýkovliv gramofon z let 1975 - 1995.
Micro Seiki, Linn, Thorens, Garrard, Luxman, Denon, Nottingham Analogue, Roksan atd.
Třeba tohle :
Micro Seiki SX 8000 II. V roce 1985 stál 10.500 USD (v té době asi čtvrtina ceny malého domku)
Má vzduchové čerpadlo kterí nadnáší talíř

Ten bílý gramec z odkazu MB je ovšem příšerný. To je nevídaný "gýč". Nevkusná kombinace mnoha materiálů a mnoha vzájemně neladících barev.
Jakmile gramofon obsahuje více než dvě dominantní barvy nebo více jak dva dominantní materiály, tak je to vždy na ublinknutí.
Oku naprosto lahodící gramofony jsou třeba běžné Clearaudio. Jejich dražší modely už to kouzlo ztrácejí.
Micro Seiki, Linn, Thorens, Garrard, Luxman, Denon, Nottingham Analogue, Roksan atd.
Třeba tohle :
Micro Seiki SX 8000 II. V roce 1985 stál 10.500 USD (v té době asi čtvrtina ceny malého domku)

Renown píše:ano soustředěnému tlaku bych jistě také podlehnul i když peníze bych za něj asi nedal.
Třeba tohle :
Micro Seiki SX 8000 II. Vroce 1985 stál 10.500 USD
Este ze mame kazdy iny vkus, keby sme ho mali vsetci rovnaky, tak mame vsetci rovnake auta a rovnake gramofony....zaplatpanboh za to, ze to tak nie je...
Ja som ale vypichol ten biely ako pekny designovy kusok z tych 15tich , osobne som ho nevolil...
-
boxer
Mě se líbí hromada gramofonů.
Ale vzhledem " V jednoduchosti je krása" stále obdivuji design tohoto krasavce.

Ale vzhledem " V jednoduchosti je krása" stále obdivuji design tohoto krasavce.