AT-OC9/III a Yamaha A-S2100
AT-OC9/III a Yamaha A-S2100
Obracím se s prosbou o radu Vás zkušenějších. Pomalu mi dosluhuje přenoska a přemýšlím o nové. Zaujala mne Audio-Technica AT-OC9/III. Líbí se mi použitým hrotem, k raménku by také měla sednout ale nejsem si jist, zda sedne i předzesilovači v Yamaze A-S2100. V návodu má yamaha uvedenou vstupní zátěž 50 Ohmů, AT-OC9 má doporučeno více než 100 Ohmů. Předzesilovač kupovat nechci, v užším výběru mám i další přenosky ale zajímalo by mne, jaký problém a jestli vůbec by mohl nastat. Díky za rady.
Re: AT-OC9/III a Yamaha A-S2100
Nemusí se stát vůbec nic,nebo můžeš ztratit brilanci, v každém případě to chce zkusit. Já například zkoušel Dynavector DV20xmk2 na zátěž 50ohm , přestože má doporučeno daleko víc a nestalo se nic.
Do 50ohm je nejlepší pořídit nějakou mc Ortofon, jestli Ti zvukově budou vyhovovat.
Do 50ohm je nejlepší pořídit nějakou mc Ortofon, jestli Ti zvukově budou vyhovovat.
Re: AT-OC9/III a Yamaha A-S2100
Ortofon quintet bronze mám jako další v hledáčku ale AT-OC by se mi líbila víc. Zkoušet se mi moc nechce, když přenoska nebude sedět, budu jí horkotěžko prodávat i za půlku, byť bude mít nahráno třeba 50 hodin. To mi přijde jako drahá sranda
Asi to bude hold ta bronzka, uvidím. Stávající přenoska zatím slouží, zjistil jsem, že stačilo jen znovu seřídit geometrii a má nahráno zhruba 400 hodin.