AU/RA G6N napájecí zdroj

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
cabballero
Kontaktovat uživatele:

AU/RA G6N napájecí zdroj

Příspěvek od cabballero »

Ahoj, kdysi jsem provozoval gramec AU/RA G6N, přenoska Linn K5 + předzesilovač AU/RA P3Z, ale několik let jsem ho nepoužíval, teď jsem dostal chuť si zase pustit nějaký desky, ale zjistil jsem, že u gramce nemam napájecí zdroj. Ještě je šance, že ho najdu, ale kdyby ne - jakej je k tomu zdroj? Z gramce mi čumí jen dvoulinka, kdysi jsem jí asi přestřihl kvuli provlíknutí káblu malou dírou v nábytku, kde byl gramofon, abych nemusel dělat velkou díru na celej zdroj... jasně, je to prasečina, měl jsem tou dírou provlíct obyč prodlužku a zdroj nechat napevno u gramce... ale bohužel, už se stalo. Dík za případné rady.

cabballero
Kontaktovat uživatele:

Re: AU/RA G6N napájecí zdroj

Příspěvek od cabballero »

Vyřešeno. Dneska jsem znova vlítnul do toho mýho kutilskýho elektronickýho nepořádku a hledal. Všelijakejch napájecích zdrojů z 230V~ na malý napětí se mi tu válí hafo, tak jsem je bral pěkně jeden po druhym a nakonec jsem odhalil ten správnej 8-)
Nazval jsem to sice napájecim zdrojem, ale nakonec se z toho vyklubala škatule absolutně bez popisu, která má uvnitř jen trafo z 230V~ na 25V~ naprázdno (při zatížení klesne na 22V~) a zbytek elektroniky je v gramofonu. Ale pustim si to stejně až po víkendu, nemam totiž ještě 4 kousky 9V baterie, který napájí předzesík pro přenosku AU/RA P3Z 8-)

Odpovědět