Box na lp desky
Re: Box na lp desky
Nekdy se neco stane s heslem,no.Obzvlast kdyz tata porad menil hesla a potom je zapomnel.Takze proto novy ucet. 

No tak...nebud protiva! Kuba je jeste mladej kluk a jak znamo - zadny uceny jeste z nebe nespadl....PetrD píše:Teda chlapi . . . nechci vám do toho kecat, ale jestli "kuba2001" ztratil heslo () jako "analog2001", tak to byl zásah boží, který bychom měli svým způsobem vítat

To pismo je ale opravdu MALÉ! To se za svou odpoved stydís, nebo co?Dinosaurjr píše:OT - odpovídal jsem v předchozím příspěfku, ale protože je OT, tak jsem to vytisknul malým písmem neb k Boxům na LP to má přeci jen dost daleko...

Netusil jsem, ze se v danych vlaknech smi psát pouze k danemu tematu...ted uz tedy zacinam chapat, proc je tu tak malo srandy!

Sorry za

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
AD Heslo nejjednodušší a nejrychlejší je si ho napsat do sešítku nebo ho minimálně mít v e-mailuTo pismo je ale opravdu MALÉ! To se za svou odpoved stydís, nebo co?![]()
Netusil jsem, ze se v danych vlaknech smi psát pouze k danemu tematu...ted uz tedy zacinam chapat, proc je tu tak malo srandy!![]()
Sorry za
AD Písmo - Nestydím !!!

AD SILVESTR - PŘEJU super slavení nového roku !! Jdu si pustit jednu z mé skromné "sebranky" LP desek

Sorry za

Sorry, mě to prostě někdy tak ulítneProspero píše:No tak...nebud protiva! Kuba je jeste mladej kluk a jak znamo - zadny uceny jeste z nebe nespadl....PetrD píše:Teda chlapi . . . nechci vám do toho kecat, ale jestli "kuba2001" ztratil heslo () jako "analog2001", tak to byl zásah boží, který bychom měli svým způsobem vítat
![]()

Úložný box na LP desky ? Mě napadá...stará vyřazená lednička
hezky odýhovat, vntitřní světýlko má a můžeš je mírně podchladit, vydrží dýl...

- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Další fochy jsou třeba tady: Glorious 12 inch Record Box 230 Black (1190 Kč) až 230 ks
http://www.profi-dj.cz/dj-technika/pris ... 230-black/
Materiál: pevné MDF dřevo
Rozměry: 705 x 355 x 340 mm
Hmotnost: 12,3 kg
Glorious 12 inch Record Box 55 Black (590 Kč) na 55 ks
Glorious Record Box Black (690 Kč) až 110 ks
http://www.profi-dj.cz/dj-technika/pris ... 230-black/
Materiál: pevné MDF dřevo
Rozměry: 705 x 355 x 340 mm
Hmotnost: 12,3 kg
Glorious 12 inch Record Box 55 Black (590 Kč) na 55 ks
Glorious Record Box Black (690 Kč) až 110 ks
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mna by zase zaujimalo riesenie ohladom boxu, ale na 7" / 45RPM SP. Presiel som ebay, ale same papierove skatule, apod.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
zdenoeddie píše:Mna by zase zaujimalo riesenie ohladom boxu, ale na 7" / 45RPM SP. Presiel som ebay, ale same papierove skatule, apod.
Kdybys chtěl něco takového a jel přes Opavu, tak dej vědět, zrovna jsem nedávno uvažoval, jestli to nemám vyhodit.

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Uff co CR uz chodim malokedy, a do Opavy ani tolko. Ale ak by si bol ochotny mi to poslat, bol by som vdacny, co za to chces?
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já za to nic nechci, ale jak to dostat k tobě, aby se nemuselo nic platit ?zdenoeddie píše:Uff co CR uz chodim malokedy, a do Opavy ani tolko. Ale ak by si bol ochotny mi to poslat, bol by som vdacny, co za to chces?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No jedine zeby si mi to poslal do Roznova do firmy, a ja by som si to uz osefoval, samozrejme postovne plus vsimne atd. zaplatim, na ucet najlepsie. Dakujem