Box na lp desky

Prostor pro milovníky poslechu LP
kuba2001
Kontaktovat uživatele:

Re: Box na lp desky

Příspěvek od kuba2001 »

Nekdy se neco stane s heslem,no.Obzvlast kdyz tata porad menil hesla a potom je zapomnel.Takze proto novy ucet. :D

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

PetrD píše:Teda chlapi . . . nechci vám do toho kecat, ale jestli "kuba2001" ztratil heslo ( :lol: ) jako "analog2001", tak to byl zásah boží, který bychom měli svým způsobem vítat ;)
No tak...nebud protiva! Kuba je jeste mladej kluk a jak znamo - zadny uceny jeste z nebe nespadl.... :lol:
Dinosaurjr píše:OT - odpovídal jsem v předchozím příspěfku, ale protože je OT, tak jsem to vytisknul malým písmem neb k Boxům na LP to má přeci jen dost daleko...
To pismo je ale opravdu MALÉ! To se za svou odpoved stydís, nebo co? ;)

Netusil jsem, ze se v danych vlaknech smi psát pouze k danemu tematu...ted uz tedy zacinam chapat, proc je tu tak malo srandy! :lol:

Sorry za *offtopic*

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

To pismo je ale opravdu MALÉ! To se za svou odpoved stydís, nebo co? ;)

Netusil jsem, ze se v danych vlaknech smi psát pouze k danemu tematu...ted uz tedy zacinam chapat, proc je tu tak malo srandy! :lol:

Sorry za *offtopic*
AD Heslo nejjednodušší a nejrychlejší je si ho napsat do sešítku nebo ho minimálně mít v e-mailu
AD Písmo - Nestydím !!! :oops: písmo jsem vybral z roletky, poslal odpověď, a když jsem si ji po chvilce přečetl, tak už to nešlo opravit (no kdo nic nepokazil, žejo ?), chtělo by to trochu upravit možnosti nebo prodloužit interval do dalšího příspěvku apod. Na AVmania mi to v tomto ohledu přijde více friendly, ale zaměření dotazů proti zdejším je zase jinde.

AD SILVESTR - PŘEJU super slavení nového roku !! Jdu si pustit jednu z mé skromné "sebranky" LP desek *2thumbsup* Sbírku zatím opravdu nemám, je to sebranka LP-íček. Ale rád je poslouchám.
Sorry za *offtopic*

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Prospero píše:
PetrD píše:Teda chlapi . . . nechci vám do toho kecat, ale jestli "kuba2001" ztratil heslo ( :lol: ) jako "analog2001", tak to byl zásah boží, který bychom měli svým způsobem vítat ;)
No tak...nebud protiva! Kuba je jeste mladej kluk a jak znamo - zadny uceny jeste z nebe nespadl.... :lol:
Sorry, mě to prostě někdy tak ulítne ;) Ale máš recht, občas pobaví :)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Úložný box na LP desky ? Mě napadá...stará vyřazená lednička :lol: hezky odýhovat, vntitřní světýlko má a můžeš je mírně podchladit, vydrží dýl...

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

Další fochy jsou třeba tady: Glorious 12 inch Record Box 230 Black (1190 Kč) až 230 ks
http://www.profi-dj.cz/dj-technika/pris ... 230-black/
Materiál: pevné MDF dřevo
Rozměry: 705 x 355 x 340 mm
Hmotnost: 12,3 kg

Glorious 12 inch Record Box 55 Black (590 Kč) na 55 ks
Glorious Record Box Black (690 Kč) až 110 ks

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Mna by zase zaujimalo riesenie ohladom boxu, ale na 7" / 45RPM SP. Presiel som ebay, ale same papierove skatule, apod.

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

zdenoeddie píše:Mna by zase zaujimalo riesenie ohladom boxu, ale na 7" / 45RPM SP. Presiel som ebay, ale same papierove skatule, apod.

Kdybys chtěl něco takového a jel přes Opavu, tak dej vědět, zrovna jsem nedávno uvažoval, jestli to nemám vyhodit.
Obrázek

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Uff co CR uz chodim malokedy, a do Opavy ani tolko. Ale ak by si bol ochotny mi to poslat, bol by som vdacny, co za to chces?

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

zdenoeddie píše:Uff co CR uz chodim malokedy, a do Opavy ani tolko. Ale ak by si bol ochotny mi to poslat, bol by som vdacny, co za to chces?
Já za to nic nechci, ale jak to dostat k tobě, aby se nemuselo nic platit ?

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

No jedine zeby si mi to poslal do Roznova do firmy, a ja by som si to uz osefoval, samozrejme postovne plus vsimne atd. zaplatim, na ucet najlepsie. Dakujem

Odpovědět