ČERNÁ NEBO ZLATÁ ?

Prostor pro milovníky poslechu LP
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: ČERNÁ NEBO ZLATÁ ?

Příspěvek od Prospero »

Lyra doporucuje (od) 100 Ohmu, me se zvukove nejvice osvedcilo az nastaveni na 269,9 Ohmu pri zesileni 53,6 dB. (Vanguard ma tech moznosti az, az.. :lol: )
Kapacity kabelu bych az zas tak moc neresil, nejlepsi nastaveni je proste to, ktere se ti zvukove libi nejvic.... ;)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Prozatím jsem nastavil 200 ohmů. Zdá se to v pohodě. Laborovat začnu, až se přenoska rozehraje.
První dojmy jsou velmi dobré. :D

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Dej jí tak 50 - 60h a (nejpozdeji!) potom poreferuj... ;)

Preji hodne zábavy.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Stihl jsem nahrát asi patnáct hodin. Už teď je zvuk perfektní. Srovnávám s mimy předchozími přenoskami. Lira Delos přehraje Ortofon Cadenza Blue, Ortofon Valencia i Benz Micro Wood. Aspoň tak se mi to jeví na mém skromném aparátku. :lol:
Gramofon je teď nejlepším zdrojem signálu v moji sestavě. I Esoteric má co dělat, aby se mu vyrovnal.
Moc vám, pánové,děkuji za radu. :D

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Tak to je super, to budeš mít parádní vánoce při tak dobrém poslechu hudby *thumbs up*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

fox píše:Stihl jsem nahrát asi patnáct hodin. Už teď je zvuk perfektní. Srovnávám s mimy předchozími přenoskami. Lira Delos přehraje Ortofon Cadenza Blue, Ortofon Valencia i Benz Micro Wood.
YES! *2thumbsup*

I u mne hrala hned od prvni minuty jako z praku, postupne se ale moje spokojenost jeste stupnovala a dnes bych uz (za zadnou v tehle cenove relaci) nemenil. *taktone*

Mam tu jeste (v podstate velmi dobry) Ortofon “Akzent Virtus II” jako nahradu na dobu, az bude nutno "Delos" odeslat na výmenu za novy a uz ted se bojim, ze mi ten cas bez nej bude pripadat jako Vecnost… :)

Tak at ti prinese hodne zabavy a spokojenosti… ;)

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Taky jsem o Lyra Delos uvažoval, ale nakonec jsem po konzultaci s majitelem firmy Avid zvolil Zyx R -100 Yatra. A jsem maximálně spokojený. Přeji hodně spokojených hodin poslechu foxi. *2thumbsup*

Odpovědět