Kapacity kabelu bych az zas tak moc neresil, nejlepsi nastaveni je proste to, ktere se ti zvukove libi nejvic....
ČERNÁ NEBO ZLATÁ ?
Re: ČERNÁ NEBO ZLATÁ ?
Lyra doporucuje (od) 100 Ohmu, me se zvukove nejvice osvedcilo az nastaveni na 269,9 Ohmu pri zesileni 53,6 dB. (Vanguard ma tech moznosti az, az..
)
Kapacity kabelu bych az zas tak moc neresil, nejlepsi nastaveni je proste to, ktere se ti zvukove libi nejvic....
Prozatím jsem nastavil 200 ohmů. Zdá se to v pohodě. Laborovat začnu, až se přenoska rozehraje.
První dojmy jsou velmi dobré.
První dojmy jsou velmi dobré.
Dej jí tak 50 - 60h a (nejpozdeji!) potom poreferuj... 
Preji hodne zábavy.
Preji hodne zábavy.
Stihl jsem nahrát asi patnáct hodin. Už teď je zvuk perfektní. Srovnávám s mimy předchozími přenoskami. Lira Delos přehraje Ortofon Cadenza Blue, Ortofon Valencia i Benz Micro Wood. Aspoň tak se mi to jeví na mém skromném aparátku.
Gramofon je teď nejlepším zdrojem signálu v moji sestavě. I Esoteric má co dělat, aby se mu vyrovnal.
Moc vám, pánové,děkuji za radu.
Gramofon je teď nejlepším zdrojem signálu v moji sestavě. I Esoteric má co dělat, aby se mu vyrovnal.
Moc vám, pánové,děkuji za radu.
Tak to je super, to budeš mít parádní vánoce při tak dobrém poslechu hudby 
YES!fox píše:Stihl jsem nahrát asi patnáct hodin. Už teď je zvuk perfektní. Srovnávám s mimy předchozími přenoskami. Lira Delos přehraje Ortofon Cadenza Blue, Ortofon Valencia i Benz Micro Wood.
I u mne hrala hned od prvni minuty jako z praku, postupne se ale moje spokojenost jeste stupnovala a dnes bych uz (za zadnou v tehle cenove relaci) nemenil.
Mam tu jeste (v podstate velmi dobry) Ortofon “Akzent Virtus II” jako nahradu na dobu, az bude nutno "Delos" odeslat na výmenu za novy a uz ted se bojim, ze mi ten cas bez nej bude pripadat jako Vecnost…
Tak at ti prinese hodne zabavy a spokojenosti…
-
Roman2
Taky jsem o Lyra Delos uvažoval, ale nakonec jsem po konzultaci s majitelem firmy Avid zvolil Zyx R -100 Yatra. A jsem maximálně spokojený. Přeji hodně spokojených hodin poslechu foxi.