jelikož jsem se rozhodl do mé sestavy přibrat i gramofon, rád bych uvítal Vaše tipy na kombinaci gramo, přenosky ap. v cenové relaci cca.20-30 tis, kterou preferujete nebo u které jste zůstali vy. Mám rád otevřený sušší zvuk s detaily...no to je blábol
Gramofon??
Gramofon??
Dobrý den všem,
jelikož jsem se rozhodl do mé sestavy přibrat i gramofon, rád bych uvítal Vaše tipy na kombinaci gramo, přenosky ap. v cenové relaci cca.20-30 tis, kterou preferujete nebo u které jste zůstali vy. Mám rád otevřený sušší zvuk s detaily...no to je blábol
...no prostě, co Vám doma hraje v této cenové relaci a jak jste spokojeni???
Re: Gramofon??
Chrocht, dobrý dotaz. Zůstanem doma, Litovelsko-rakouský Project a velmi podařené Xperience. K suššímu zvuku si dopřej akrylový design.lubin píše:Dobrý den všem,
jelikož jsem se rozhodl do mé sestavy přibrat i gramofon, rád bych uvítal Vaše tipy na kombinaci gramo, přenosky ap. v cenové relaci cca.20-30 tis, kterou preferujete nebo u které jste zůstali vy. Mám rád otevřený sušší zvuk s detaily...no to je blábol...no prostě, co Vám doma hraje v této cenové relaci a jak jste spokojeni???
Přenoska nad všechny neutrální, je P-J Pick it 1H.
Doplnění Phono boxem SE2 je nabíledni, a co teprve GTP-1 MM.
ano proč ne, hraje to slušně ba parádně 
Ho, silná slova analogového znalce!tom píše:ano proč ne, hraje to slušně ba parádně
Když Tom píše slušně, je to obdobné jako v inzerátech pějící ódy.
GTP má pěkný projev. Z Sumiko EVO3 se dostalo ven opravdu dost.
Kdybych měl volné prachy, šel bych do toho. Něco podobného jsem viděl ve filmu Pulp Fiction.
http://cgi.ebay.co.uk/Rare-BLUE-J-Miche ... _500wt_949
http://cgi.ebay.co.uk/Rare-BLUE-J-Miche ... _500wt_949
A existuje také spousta jiných gramofonů než P-J.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mohu nabídnout německý gramofon Scheu Analog Cello s MC přenoskou Benz Micro Silver s high outputem pro MM vstupy. Samozřejmě možnost poslechu.

Hifi Studio Panský dvůr
Ano jak píšou ostatní jsou i jiné gramofony a pokud je možnost poslechu tak ji jen využít.
Ale tvoje otázka byla, na čem a jak jste spokojeni.
Já hraju P-J 9.2 Evo + Dynavector 10x5 + Actidamp IV a jsem spokojený, poslouchám jen původní LP.
Ale tvoje otázka byla, na čem a jak jste spokojeni.
Já hraju P-J 9.2 Evo + Dynavector 10x5 + Actidamp IV a jsem spokojený, poslouchám jen původní LP.
Tomův Dynavector 10x5, oplývá famozní basou, rockovým drive a dynamikou.
A já jsem si myslel, že nejlepší přenosky jsou Ortofon. Aleši, něco se změnilo ? 
Já vlastním jako doplněk sestvay i starý krásný stroj Sanyo TP1000. K tomu přenoskiu Ortofon OM30, předzesilovač Trichord Diablo (od jednoho místního člena) a na poslech LP, které mám ze 70. let, když CD nebyla, je to velmi slušné - a levné.
Trichord Diablo byl levný, protože byl z druhé ruky...
Jinak by to taková cenová hitparáda nebyla.
Jinak by to taková cenová hitparáda nebyla.
Dynavector bych také doporučil.
Vyšší typ nejenom na rock ale především na jazz nebo vážnou hudbu.
Vyšší typ nejenom na rock ale především na jazz nebo vážnou hudbu.