Identifikace lisovny vinylu

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Identifikace lisovny vinylu

Příspěvek od tujatuja »

Lze identifikovat původ výlisku resp. která lisovna LP vyrobila?

Dost často se mi stává, že koupím v Bontonlandu v Praze novou desku, která vypadá, jakoby ji někdo otíral hadrem na podlahu a taky mizerně hraje. Mé podezření, že se jedná o výrobky nejmenované lisovny ve Středočeském kraji, by podporovaly i občasné nelichotivé komentáře ke kvalitě výrobků dotyčného podniku, se kterými se setkávám na zahraničních audiofilských webových stránkách. Zrovna dnes mi bylo dost nepříjemně, když jsem se dočetl v jednom komentáři na analogueplanet označení produkce této lisovny jako worthless shit. :cry:

Lze nějak identifikovat výrobky GZ Loděnice?

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace lisovny vinylu

Příspěvek od DRACK »

tujatuja píše:Lze identifikovat původ výlisku resp. která lisovna LP vyrobila?

Dost často se mi stává, že koupím v Bontonlandu v Praze novou desku, která vypadá, jakoby ji někdo otíral hadrem na podlahu a taky mizerně hraje. Mé podezření, že se jedná o výrobky nejmenované lisovny ve Středočeském kraji, by podporovaly i občasné nelichotivé komentáře ke kvalitě výrobků dotyčného podniku, se kterými se setkávám na zahraničních audiofilských webových stránkách. Zrovna dnes mi bylo dost nepříjemně, když jsem se dočetl v jednom komentáři na analogueplanet označení produkce této lisovny jako worthless shit. :cry:

Lze nějak identifikovat výrobky GZ Loděnice?
JA NEZNAM TY NOVE DESKY JA JSEM SKONCIL NEKDY V 1988, ale nekde jsem cetl v serioznich novinách ze RIAA odhaduje 70-120 mil/pa levejch (fake ) desek prevazne z ruska ex sovětských republik, prevazne jako japs pressing a pak vse co je na trhu zadane většina konci u Japs , US, GB a samozdrejmne i EU , je to business kdys se rentuje padělat kabelky hodinky tricka .... tak proc ne "asfaltovy" desky

pS to GZ media to patri pod Bartelsmann? ci jak se ten koncern jmenuje, ti nejsou charita ty chtej profit za kazdou cenu a hifici a hipsters mají plny peněženky a oni to vedi

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace lisovny vinylu

Příspěvek od tujatuja »

Já po nikom žádnou charitu nechci, já chci za své peníze pouze výrobek bez vady. *taktone*

Podle obchodního rejstříku to vypadá, že ten podnik GZ Media a.s. ovládají nějací Američané, co si k tomu založili z daňových důvodů společnost na Kypru.

V naší zemi toho Češi už moc nevlastní *fnuk*

Odpovědět