Kopie vinylu...
Kopie vinylu...
Narazil jsem na článek o tom, jak si vytvořit kopii vinylu.
http://www.synthgear.com/2010/diy/how-t ... nyl-record
Podle mě je to zoufalost a technicky to bude mít trhliny (bubliny..). Ale třeba někdo bude mít chuť to zkusit a potrápit si přenosku.
http://www.synthgear.com/2010/diy/how-t ... nyl-record
Podle mě je to zoufalost a technicky to bude mít trhliny (bubliny..). Ale třeba někdo bude mít chuť to zkusit a potrápit si přenosku.
Re: Kopie vinylu...
Jů, to je pracné, pro hračičky možná jako recese.
Dycky se kopírovalo na kotoučák, video což jde velmi kvalitně řekl bych že líp než do PC ve hustotě jen CD : 44,1, nebo teda do PC ale Hires nebo DVD.
Dycky se kopírovalo na kotoučák, video což jde velmi kvalitně řekl bych že líp než do PC ve hustotě jen CD : 44,1, nebo teda do PC ale Hires nebo DVD.
Na jůtub jsou k dohledání vzorky toho, jak ta kopie hraje.A i přez to, že jde pouze o zprostředkovanou a omezenou kvalitu poslechu přez internet, je okamžitě poznat, že je to jen na hračičkování.
Pro vážnější záměry je to nepoužitelný.
Pro vážnější záměry je to nepoužitelný.
kabelguru.cz
Nemá někdo DSOTM v prvním Harvestím UK vydání. Rád bych si udělal kopii 
Pro osobní potřebu jistě povoluje.
2 TJK: Mám 1st UK press a MFSL, co dáš za půjčení? Mám představu tak 200 E za UK a 100 E za MFSL
2 TJK: Mám 1st UK press a MFSL, co dáš za půjčení? Mám představu tak 200 E za UK a 100 E za MFSL
Nemachruj jo 
Tak jo, sleva na 50% 
Joj, je to oficiální nabídka
?
Ono to může mít i výhody. Třeba ten nálitek vytáhne veškerý bordel z drážek a deska bude hrát jako nová?
Spíš bych se přikláněl ke druhé teorii že tu desku prostě zničí nebo minimálně znehodnotí. Lidově zase*e.
Ono to může mít i výhody. Třeba ten nálitek vytáhne veškerý bordel z drážek a deska bude hrát jako nová?
Spíš bych se přikláněl ke druhé teorii že tu desku prostě zničí nebo minimálně znehodnotí. Lidově zase*e.
Jasně - ofiko. A když se tím LP zničí, tak seženeš nové, jo?