Kterou XLR Phono stage?

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Teti
Kontaktovat uživatele:

Kterou XLR Phono stage?

Příspěvek od Teti »

Zdar,
potreboval bych poradit, kterou phono stage mam koupit. Cena by mela byt primerena 500 - 1000 euro?????

Pozadavky (musi mit):
XLR vystup
MM / MC a siroka skala nastaveni
Kvalita

Nepovinne:
Bateriove napajeni
dva vstupy

Co myslite o tehle?
http://www.tnt-audio.com/ampli/aqvox_ph ... rt1_e.html

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: Kterou XLR Phono stage?

Příspěvek od Aleska »

Ze včerejška to již neplatí ?
Kterou XLR Phono stage?
Odeslat od Teti v včera, 23:51
Proč 2x :?:

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Jsem to omylem hodil do blbe kategorie. Nemas nejaky tip na dobrou phono? Klidne i ceske vyroby. muzu platit pres Paypal nebo prevodem od brachy.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Bohužel, vynil již jde roky mimo mne, byť ty nádherné stroje stále obdivuji - doporučuji SZ analogovým mágům, například eficakovi, kterému rukama již prošlo mnoho nádherných phono předzesilovačů...
Určitě nejen odpoví, ale i poradí.

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

Ahoj, jakej máš gramec? P-J co máš v profilu? Plánuješ změnu?

mac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mac »

AQvox PHONO 2 Ci MKII mám pár týdnů doma a jsem nadmíru spokojen, výborný přístroj - zdroj: Michell GyroDec+SME IV+Cardas Myrtle Heart Phono Cartridge+Kimber TAK.
Ještě jsem se díval na toto - je to ve Varšavě
http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... dio-PS.30R
možná toto. ale nemám osobní zkušenost
http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... ono-Stage-

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

sostakovic píše:Ahoj, jakej máš gramec? P-J co máš v profilu? Plánuješ změnu?
Asi bych si mel upravit profil. Project uz jsem davno prodal. Koupil jsem legendarni Transcriptor Hydraulic Reference, tak k tomu shanim nejakou decentni phono. Mam sice vyborny digital, ale zrovna se mi naskytl tenhle gramofon v super stavu, tak sjem si rilkal proc ne.

mac píše:AQvox PHONO 2 Ci MKII mám pár týdnů doma a jsem nadmíru spokojen, výborný přístroj - zdroj: Michell GyroDec+SME IV+Cardas Myrtle Heart Phono Cartridge+Kimber TAK.
Ještě jsem se díval na toto - je to ve Varšavě
http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... dio-PS.30R
možná toto. ale nemám osobní zkušenost
http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... ono-Stage-
Zdar, psal ti kamos za anglie kvuli tomu predzesu? Jeste ho prodavas?
Takze teda doporucujes AQvox Phono? ja bych radeji elektronkovy,ale je dost problem sehnat nejaky XLR elektronkovy a baterie a elektronky samozrejme nejdou dohromady *thumbs down*
Za kolik jsi koupil svoji phono?

mac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mac »

Preamp - myslíš asi Mc - už nemám, odešel do Holandska. Kamoš z Anglie mi psal, ale pak se najednou odmlčel a už se neozval.
Taky jsem uvažoval o elektronkách, ale pak bych měl přelampováno a nemohl jsem narazi ta nic, co by splnovalo mé požadavky - taky jsem chtěl XLR výstup.
Ještě jsem se díval po Balanced Audio Technology, ale problém je v tom, že mám nízkovýstupovou MC a to většina lampových phono nezvládá ani BAT.
AQvox mi ve spojení s novým preampem příjde lepší než MC sekce v McIntosh C2300, a že tam je opravdu dobré phono. Koupil jsem jej na Audio-marktu z nějakého hifi studia v Berlíně za cca 700 éček s plnou zárukou. Jako bonus jsem dostal kvalitní kabely RCA-XLR pro MC přenosku avšak symetrický vstup pro MC se mi neosvědčil, nevím, kde dělám chybu.

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Diky za vycerpavajici story. Kamos ten predzes chtel, ale taky chtel, aby jsi mu ho dovez. Neveri poste.... Ja jsem mu rikal, ze to ma potom smulu. *taktone*
Ve ctvrtek jsem vyhral na ebay exdemo Aqvox za £630 liber take s plnou zarukou. Nova se ted prodva za nejakych 830,takze dobra sleva (a ta se hodi vzdy).
Cetl jsem si o tehle phono spoustu recenzi a je opravdu dobra (aspon podle recenzi). Udajne hlavni vyhoda je XLR vstup, nekteri tam slyseli vyrazne zlepseni, ale myslim ze dva s tim meli problemy. Jeden z nich zadne zlepseni, naopak zhorseni zvuku a ten druhy tam mul priserne bzuceni a nedalo se toho zbavit. Nastesti kamos ma ty konvertory, pak by se to dalo vyzkouset. Jsem zvedav.
Jo a koupil jsem Gramofon Transcriptor Hydraulic reference. Jako novy od chlapka z londyna, ktery pochazi z Jamaiky a poustel si na tom nejaky reggae :)
Gramofon jsem s vyservisova (vycistil, novy olej, seridil, pruzinky, gumovy pasek atd.) a vypada jako naprosto novy.

Odpovědět