rozhodujem sa medzi tymito dvoma
Audio-technica AT-LP120
Lenco L-90
Dovod rozhodnutia cena sa pohybuje oko 200 zatial nemam viac takze tieto gramce mi usetria panevac nebudem musiet kupovat predzosilnovac vyzeraju oba velmi dobre chem to na vychutnanie si analogu v buducnosti by som dokupil prenosku nejaku lepsejsiu a dal vyradit zabudovany predzosilnovac cenovo je to pre mna zaujmave z dovodu ze si ich viem kupit oba max za 200€ nove z velkoobchodu pre ktory by ste sa rozhodly a co si myslite da sa z nich vyzmikat nejaka vyssia kvalita v buducnosti pac pro-ject stoji 255€ nema predzosik cize dalsia 50 a ani designe sa mi nepaci
kupa gramca Aauditechnica alebo lenco
-
archeocomp
- Kontaktovat uživatele:
Re: kupa gramca Aauditechnica alebo lenco
Strašný písomný prejav
Ak trpíš na disgrafiu tak sa ospravedlňujem.
Spíše bych se přikláněl k Audiotechnica, k takovému gramofonu prostě patři direct drive. Jinak se to asi nebude příliš lišit
Designem se mi vice libi Lenco, technicky bych ovsem sahl asi po Audio Technice - je to evidentni kopie Technicse SL-1200MK2, i kdyz asi jen podoba, technicky bude asi o dost slabsi, nez technics...
Pokud si mam vybrat jen a pouze z techto dvou, vzal bych AT... Nicmene, pokud bych mel 200€, kouknu po necem z druhe ruky. REGA se mi celkem zamlouva
Pokud si mam vybrat jen a pouze z techto dvou, vzal bych AT... Nicmene, pokud bych mel 200€, kouknu po necem z druhe ruky. REGA se mi celkem zamlouva
Dakujem pani este otazka aky medzi nimi moze byt taky rozdiel v com ked napr by som dal do jedneho a do druheho rovnaku prenosku v com moze byt zvukovy rozdiel neratajuc ten predzosik tam to asi bude jadne ze predzosik lepsi audiotechnica