lp the beatles
lp the beatles
Na vánoce jsem od své tety dostal lp the beatles takový výběr všech desek.Více méně je od skvělého nakladatelství se skvělými hity ale má to jeden háček .Obal je na cáry a deska je silně poškrábaná,ošoupaná a špinavá.Prostě špatná.Je mi jí alee líto .Nešla by ještě zachránit.

Re: lp the beatles
Šla, vyprat. Na fóru se to řešilo vícekrát. Hluboké rýhy ovšem...nevím. Ale vyčkej co poradí místní šamani, možná něco vymyslí.
Presne jak napsal lechos.
Vyprat a poslechnout. Pokud je poslouchatelna (s praskanim a lupanci se mozna budes muset smirit), dat ji do noveho vnitrniho obalu a vnejsi obal alespon slepit izolepou.
Pokud je neposlouchatelna, na nejakem peknem miste zatlouct do zdi hrebicek, na nej ji povesit a obal vhodit do kontejnetu. (Na papír!)
Vyprat a poslechnout. Pokud je poslouchatelna (s praskanim a lupanci se mozna budes muset smirit), dat ji do noveho vnitrniho obalu a vnejsi obal alespon slepit izolepou.
Pokud je neposlouchatelna, na nejakem peknem miste zatlouct do zdi hrebicek, na nej ji povesit a obal vhodit do kontejnetu. (Na papír!)
Ještě napiš na čem ji přehráváš, silně opotřebené, ohrané desky mohou poškodit i drahý hrot přenosky ale to bys musel brousit 4h denně a to myslím nehrozí.
Ještě jsem ji nehrál ale je z 60. let.Je od pána z Liberce.Takže si asi dokážeš představit na jakých strojích byla hraná
Mám LP desky z let 1979 - 82 i když ponejvíce Supraphon, Panton, Opus, polské, jugoš, DDR a Maďary, gramec jsem měl tenkrát nejlevnější čs. šásko Tesla HC13, piezo přenoska...nemožný brusič ale o desky pečoval a hrají dodnes velmi dobře...více škody napáchá špatné zacházení, nevhodné skladování, oděrky a prach...gramo až na II místě.
pises skvele nakladatelství tak jeli to opravdu puvodni vee-jay tak to s tim moc necaruj , nic neslepuj každý kousek lepenky je cena dolu, i dost ponicene puvodni vee-jay beatles mají sve milovníky