lp the beatles

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
kuba2001
Kontaktovat uživatele:

lp the beatles

Příspěvek od kuba2001 »

Na vánoce jsem od své tety dostal lp the beatles takový výběr všech desek.Více méně je od skvělého nakladatelství se skvělými hity ale má to jeden háček .Obal je na cáry a deska je silně poškrábaná,ošoupaná a špinavá.Prostě špatná.Je mi jí alee líto .Nešla by ještě zachránit. *fnuk* *fnuk*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: lp the beatles

Příspěvek od lechos »

Šla, vyprat. Na fóru se to řešilo vícekrát. Hluboké rýhy ovšem...nevím. Ale vyčkej co poradí místní šamani, možná něco vymyslí.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Presne jak napsal lechos.

Vyprat a poslechnout. Pokud je poslouchatelna (s praskanim a lupanci se mozna budes muset smirit), dat ji do noveho vnitrniho obalu a vnejsi obal alespon slepit izolepou. ;)

Pokud je neposlouchatelna, na nejakem peknem miste zatlouct do zdi hrebicek, na nej ji povesit a obal vhodit do kontejnetu. (Na papír!) :mrgreen:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ještě napiš na čem ji přehráváš, silně opotřebené, ohrané desky mohou poškodit i drahý hrot přenosky ale to bys musel brousit 4h denně a to myslím nehrozí.

kuba2001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba2001 »

Ještě jsem ji nehrál ale je z 60. let.Je od pána z Liberce.Takže si asi dokážeš představit na jakých strojích byla hraná

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Mám LP desky z let 1979 - 82 i když ponejvíce Supraphon, Panton, Opus, polské, jugoš, DDR a Maďary, gramec jsem měl tenkrát nejlevnější čs. šásko Tesla HC13, piezo přenoska...nemožný brusič ale o desky pečoval a hrají dodnes velmi dobře...více škody napáchá špatné zacházení, nevhodné skladování, oděrky a prach...gramo až na II místě.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

pises skvele nakladatelství tak jeli to opravdu puvodni vee-jay tak to s tim moc necaruj , nic neslepuj každý kousek lepenky je cena dolu, i dost ponicene puvodni vee-jay beatles mají sve milovníky

Odpovědět