Mikrosystém Hyundai RTC 182

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Angmaret
Kontaktovat uživatele:

Mikrosystém Hyundai RTC 182

Příspěvek od Angmaret »

Ahoj,
lidi potřeboval bych pár rad a typů na tento systém. Ježíšek nám ho nadělil pod stromek a k tomu par LP desek, což nás chytlo *2thumbsup* . Co se týče beden tak ty šli hned druhej den do popelnice a dokoupili jsme si k tomu o něco lepši. Ale teď k věci očekávám, že se bude muset po čase měnit jehla nebo cela přenoska, jenže soudruzi z Číny zapomněly na návod a na googlu kromě 2 obrázků náhradní jehly jsem nic nenašel. Takže bych byl vděčný, pokud už jste měli s výměnou co dočinění na těchto "strojích" se podělit o svoje zkušenosti. Co se týče údržby jehly na fóru jsem se zde dočetl, že by měl stačit štěteček s lihem na odstranění nečistot.

Předem děkuji za Váš čas :)

kuba2001
Kontaktovat uživatele:

Re: Mikrosystém Hyundai RTC 182

Příspěvek od kuba2001 »

Tento systém je pro mne šrot.Pro kvalitní přehrávání stačí kvalitní gramofon tesla.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

kuba2001: A kde si měli pořídit pod stromeček nový gramofon Tesla? Nikdo se Tě neptal na názor na šrotový mikrosystém Hnůjdaj (já s tím plně souhlasím, že je to šrot non plus ultra) ale oni hledají pomoc a ne pindy.
Angmaret: S vysokou pravděpodobností tam budou pasovat např. jehly Smarton PH-99 (asi 400,- za 3 ks) ale skutečně bych srdečně doporučoval předmětný mikrosystém poslat za bednama a koupit něco lepšího. Počítejte s investicí (gramofon + zesilovač) minimálně cca. 10.000,- CZK, za 2,5 tisíce se fakt nic alespoň trošku seriózního pořídit nedá.

Angmaret
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angmaret »

že to je šrot asi tušíme, už kvůli těm bednám :D ale zatím to hraje..., jde mi právě spíš jak se vyměňuje jehla, jestli tam není nějaká pojistka a podobně, protože jsem to nikdy nedělal, naposledy jsem si hrál s gramofonem mámy, když jsem byl malej :p

kuba2001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba2001 »

S499_1023 píše:kuba2001: A kde si měli pořídit pod stromeček nový gramofon Tesla? Nikdo se Tě neptal na názor na šrotový mikrosystém Hnůjdaj (já s tím plně souhlasím, že je to šrot non plus ultra) ale oni hledají pomoc a ne pindy.
Angmaret: S vysokou pravděpodobností tam budou pasovat např. jehly Smarton PH-99 (asi 400,- za 3 ks) ale skutečně bych srdečně doporučoval předmětný mikrosystém poslat za bednama a koupit něco lepšího. Počítejte s investicí (gramofon + zsilovač) minimálně cca. 10.000,- CZK, za 2,5 tisíce se fakt nic alespoň trošku seriózního pořídit nedá.
Pomoc em nabídl ,chápu že potřebují pomoc ale nemusíš být hned tak sprostej na 13 letýho kluka.Jestli sem urazil ,tak se omlouvám.

Odpovědět