Music On Vinyl

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Davidus
Kontaktovat uživatele:

Music On Vinyl

Příspěvek od Davidus »

Máte někdo zkušenosti s vydavatelstvím Music On Vinyl?
Zakoupil jsem na zkoušku dvě desky.
Herbie Hancock - Head Hunters. Zvukově pro mě naprosto bez problémů.
Miles David - In A Silent Way. První strana zvukově v pohodě. S druhou je to už horší. Dost šumí a přijde mi více vybuzená. Trumpeta místy lehce tahá za uši. OK, původní master už mohl být takový anebo se na něm už podepsalo stáří. Těžko říct.
Jsem teď trochu v rozpacích, jestli od nich koupit něco dalšího. Mají v katalogu hodně pro mě zajímavých věcí.

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Re: Music On Vinyl

Příspěvek od enregistree »

Skvela nahravka MOV: Leonard Cohen – Songs from the Road (2010). Uzasny vinyl, ale prvni jsem vratil, na jedne strane byl na desce / v desce kus nejake necistoty, to me trochu znejistelo (ohledne kvality MOV, ale treba to byl ojedinely jev).

marasten
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marasten »

No já si od nich koupil na výstavě Jimi Hendrix - Blues, ale ještě jsem to nerozdělal, nemám to na čem přehrát ( čekám na přenosku).
Doufám, že to bude v pořádku, taky bych si vybral od nich ještě nějaká ta LP.

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Díky za reakce. Pročítal jsem jejich stránky. Píšou tam, že používají nejlepší dostupný (analogový) master. Je-li to pravda, pak by mohla být kvalita v pohodě.

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od psychopath77 »

Koukal jsem na nabídku tohoto vydavatelstí a dost titulů mě zaujalo. Můžete mi prosím podradit kde se jejich tituly dají zakoupit?

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Když jsem na HighEndu nakupoval, dostal jsem od pána vizitku. Dá se to koupit na http://www.classic.cz.

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

Davidus píše:Když jsem na HighEndu nakupoval, dostal jsem od pána vizitku. Dá se to koupit na http://www.classic.cz.
Super, díky moc

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Oživuji tento tread,
máte někdo něco nového k tématu? :D
Taky jsem od nich našel hodně věcí, co mě zajímá, tak se ptám co můžu.
Jo a co ten classic.cz, je to v pohodě web nebo je to s nima jako s vltavou, že chodí staré věci jako nové ??? :D
Díky.

psychopath77
Kontaktovat uživatele:

Všechno co mám od Music On Vinyl (9 alb) mám z classic.cz a neměl jsem jediný problém. Dodací lhůty byly spíš na dolní hranici toho co píšou na netu a když byl zádrhel dali telefonicky vědět, což mě v dnešní době trošku překvapilo. Všechny desky přišly dobře zabalené a až na jeden ohlý roh obalu nepoškozené a navíc naprosto rovné.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Davidus: ja som nedávno počúval cez sluchátka In A Silent Way z CD a druhá skladba má aj tam dosť šumu, takže to bude zrejme už od nahrávania.

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

to psychopat77: Dík za tip na ten classic.cz, je dobré vědět který web je jaký, osobně mám nejvíc oblíbený curepink.cz, ten má i osobní odběr v OV-Krásném Poli, můj kolega bydlí cca sto metrů odtamtud, takže ho často obtěžuji.
Ještě dobrý je musicrecords.cz, tady ale bohužel pro Ostraváka poštovné nutnost, ale taky supere jednání a vše sto procent kvalita!
Blbé ale je, že co vím, tak ani jeden s nich nemá LP od MFSL nebo MOV v nabídce, takže pro desky problém, i když desky prodávají, ale bude to všechno v těch předělávkách z CD, soudě podle labelu, pokud vůbec zjistíš, jaký ten label je, často to ani neuvádějí a na dotaz mi to ani nezjistili, např. curepink, s nima jsou ty informace k ničemu.
Takže na ten classic jsem narazil nyní nově, tak děkuji za názor.

marasten
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marasten »

Pokud se nepletu tak classic.cz je oficiálním dovozcem MOV.
Já mám třeba Hendrixe -Blues , a dle mě dobrý, ale nemám s čím srovnat.

jouda

Příspěvek od jouda »

Classic.cz je v pohode. Dlouhe dodaci lhuty jsou zpusobene tim, ze pan majitel objednava az tehdy, kdyz se mu nahromadi vice objednavek od stejneho distributora. Na druhou stranu je ochoten reklamovat nepovedene desky.

jouda

Příspěvek od jouda »

Jinak Music on Vinyl desky (a nejen ty) jsou hojně prodávány v Musiclandu v Palladiu ;)

Odpovědět