Music On Vinyl
Music On Vinyl
Máte někdo zkušenosti s vydavatelstvím Music On Vinyl?
Zakoupil jsem na zkoušku dvě desky.
Herbie Hancock - Head Hunters. Zvukově pro mě naprosto bez problémů.
Miles David - In A Silent Way. První strana zvukově v pohodě. S druhou je to už horší. Dost šumí a přijde mi více vybuzená. Trumpeta místy lehce tahá za uši. OK, původní master už mohl být takový anebo se na něm už podepsalo stáří. Těžko říct.
Jsem teď trochu v rozpacích, jestli od nich koupit něco dalšího. Mají v katalogu hodně pro mě zajímavých věcí.
Zakoupil jsem na zkoušku dvě desky.
Herbie Hancock - Head Hunters. Zvukově pro mě naprosto bez problémů.
Miles David - In A Silent Way. První strana zvukově v pohodě. S druhou je to už horší. Dost šumí a přijde mi více vybuzená. Trumpeta místy lehce tahá za uši. OK, původní master už mohl být takový anebo se na něm už podepsalo stáří. Těžko říct.
Jsem teď trochu v rozpacích, jestli od nich koupit něco dalšího. Mají v katalogu hodně pro mě zajímavých věcí.
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Re: Music On Vinyl
Skvela nahravka MOV: Leonard Cohen – Songs from the Road (2010). Uzasny vinyl, ale prvni jsem vratil, na jedne strane byl na desce / v desce kus nejake necistoty, to me trochu znejistelo (ohledne kvality MOV, ale treba to byl ojedinely jev).
No já si od nich koupil na výstavě Jimi Hendrix - Blues, ale ještě jsem to nerozdělal, nemám to na čem přehrát ( čekám na přenosku).
Doufám, že to bude v pořádku, taky bych si vybral od nich ještě nějaká ta LP.
Doufám, že to bude v pořádku, taky bych si vybral od nich ještě nějaká ta LP.
Díky za reakce. Pročítal jsem jejich stránky. Píšou tam, že používají nejlepší dostupný (analogový) master. Je-li to pravda, pak by mohla být kvalita v pohodě.
- psychopath77
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na nabídku tohoto vydavatelstí a dost titulů mě zaujalo. Můžete mi prosím podradit kde se jejich tituly dají zakoupit?
Když jsem na HighEndu nakupoval, dostal jsem od pána vizitku. Dá se to koupit na http://www.classic.cz.
- psychopath77
- Kontaktovat uživatele:
Super, díky mocDavidus píše:Když jsem na HighEndu nakupoval, dostal jsem od pána vizitku. Dá se to koupit na http://www.classic.cz.
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Oživuji tento tread,
máte někdo něco nového k tématu?
Taky jsem od nich našel hodně věcí, co mě zajímá, tak se ptám co můžu.
Jo a co ten classic.cz, je to v pohodě web nebo je to s nima jako s vltavou, že chodí staré věci jako nové ???
Díky.
máte někdo něco nového k tématu?
Taky jsem od nich našel hodně věcí, co mě zajímá, tak se ptám co můžu.
Jo a co ten classic.cz, je to v pohodě web nebo je to s nima jako s vltavou, že chodí staré věci jako nové ???
Díky.
- psychopath77
- Kontaktovat uživatele:
Všechno co mám od Music On Vinyl (9 alb) mám z classic.cz a neměl jsem jediný problém. Dodací lhůty byly spíš na dolní hranici toho co píšou na netu a když byl zádrhel dali telefonicky vědět, což mě v dnešní době trošku překvapilo. Všechny desky přišly dobře zabalené a až na jeden ohlý roh obalu nepoškozené a navíc naprosto rovné.
Davidus: ja som nedávno počúval cez sluchátka In A Silent Way z CD a druhá skladba má aj tam dosť šumu, takže to bude zrejme už od nahrávania.
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
to psychopat77: Dík za tip na ten classic.cz, je dobré vědět který web je jaký, osobně mám nejvíc oblíbený curepink.cz, ten má i osobní odběr v OV-Krásném Poli, můj kolega bydlí cca sto metrů odtamtud, takže ho často obtěžuji.
Ještě dobrý je musicrecords.cz, tady ale bohužel pro Ostraváka poštovné nutnost, ale taky supere jednání a vše sto procent kvalita!
Blbé ale je, že co vím, tak ani jeden s nich nemá LP od MFSL nebo MOV v nabídce, takže pro desky problém, i když desky prodávají, ale bude to všechno v těch předělávkách z CD, soudě podle labelu, pokud vůbec zjistíš, jaký ten label je, často to ani neuvádějí a na dotaz mi to ani nezjistili, např. curepink, s nima jsou ty informace k ničemu.
Takže na ten classic jsem narazil nyní nově, tak děkuji za názor.
Ještě dobrý je musicrecords.cz, tady ale bohužel pro Ostraváka poštovné nutnost, ale taky supere jednání a vše sto procent kvalita!
Blbé ale je, že co vím, tak ani jeden s nich nemá LP od MFSL nebo MOV v nabídce, takže pro desky problém, i když desky prodávají, ale bude to všechno v těch předělávkách z CD, soudě podle labelu, pokud vůbec zjistíš, jaký ten label je, často to ani neuvádějí a na dotaz mi to ani nezjistili, např. curepink, s nima jsou ty informace k ničemu.
Takže na ten classic jsem narazil nyní nově, tak děkuji za názor.
Pokud se nepletu tak classic.cz je oficiálním dovozcem MOV.
Já mám třeba Hendrixe -Blues , a dle mě dobrý, ale nemám s čím srovnat.
Já mám třeba Hendrixe -Blues , a dle mě dobrý, ale nemám s čím srovnat.
-
jouda
Classic.cz je v pohode. Dlouhe dodaci lhuty jsou zpusobene tim, ze pan majitel objednava az tehdy, kdyz se mu nahromadi vice objednavek od stejneho distributora. Na druhou stranu je ochoten reklamovat nepovedene desky.
-
jouda
Jinak Music on Vinyl desky (a nejen ty) jsou hojně prodávány v Musiclandu v Palladiu