Mám menší problém, který mě přerostl přez hlavu. Poprosil bych zda někdo z okolí Prahy případně kdo by byl ochoten a za úplatu i přijel odkudkoliv a seřídil mi gramofon.
I když mám clearaudio šablonu tak to prostě zkresluje na středech šíleně. Jsem už opravdu zoufalí a gramofon se stal pro mne noční můrou. Přečetl jsem snad veškerou literaturu a pochopil ale stejně se nedaří. Rád se odměním. Gramofon mám RPM9 a přenosku Denon AS-1. Děkuji předem za pomoc.
Nastavení přenosky
Re: Nastavení přenosky
Jmenuje se opravdu Denon AS1? Pokud vím, vsechny Denony jsou DL.....
V kazdém prípade bych chybu hledal nejspís v prenosce! Jak vypadá chvejka? Hrot?
Ani sablona, ani raménko tvého RPM 9 asi vinu mít nebudou. (A to raménko má rozhodne "na víc"!)
Zkus treba neco od Ortofonu, Benz nebo Goldring...proste zmenu.
V kazdém prípade bych chybu hledal nejspís v prenosce! Jak vypadá chvejka? Hrot?
Ani sablona, ani raménko tvého RPM 9 asi vinu mít nebudou. (A to raménko má rozhodne "na víc"!)
Zkus treba neco od Ortofonu, Benz nebo Goldring...proste zmenu.
Mě se to pořád plete. AUS1 je step-up transormátor pro mou přenosku která je samozřejmě DL-S1 což je vlajková lod od Denonu. Je opravdu hodně dobrá a to jsem ji přímo porovnával s Micro-benz a Koetsu dvakrát tak dražšími. Řekl bych že na toto raménko až moc dobrá
Přenoska je nová. Na chybu jsem už přišel. Phono předzesilovač který jsem měl má extra nízkou impedanci pod 200ohm a musí být zapojen k řídícímu předzesilovači. Já jsem šel přímo do koncáku, protože má regulovatelný vstup ale i tak došlo k přebuzení.. No jsem trdlo
Ale děkuji všem za ochotu....
A jsme doma!
No hlavne, ze to uz hraje. Tak príjemnou zábavu.