Nastavení přenosky

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
TAB
Kontaktovat uživatele:

Nastavení přenosky

Příspěvek od TAB »

Mám menší problém, který mě přerostl přez hlavu. Poprosil bych zda někdo z okolí Prahy případně kdo by byl ochoten a za úplatu i přijel odkudkoliv a seřídil mi gramofon.
I když mám clearaudio šablonu tak to prostě zkresluje na středech šíleně. Jsem už opravdu zoufalí a gramofon se stal pro mne noční můrou. Přečetl jsem snad veškerou literaturu a pochopil ale stejně se nedaří. Rád se odměním. Gramofon mám RPM9 a přenosku Denon AS-1. Děkuji předem za pomoc.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nastavení přenosky

Příspěvek od Prospero »

Jmenuje se opravdu Denon AS1? Pokud vím, vsechny Denony jsou DL.....
V kazdém prípade bych chybu hledal nejspís v prenosce! Jak vypadá chvejka? Hrot?
Ani sablona, ani raménko tvého RPM 9 asi vinu mít nebudou. (A to raménko má rozhodne "na víc"!)
Zkus treba neco od Ortofonu, Benz nebo Goldring...proste zmenu. ;)

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Mě se to pořád plete. AUS1 je step-up transormátor pro mou přenosku která je samozřejmě DL-S1 což je vlajková lod od Denonu. Je opravdu hodně dobrá a to jsem ji přímo porovnával s Micro-benz a Koetsu dvakrát tak dražšími. Řekl bych že na toto raménko až moc dobrá :) Přenoska je nová. Na chybu jsem už přišel. Phono předzesilovač který jsem měl má extra nízkou impedanci pod 200ohm a musí být zapojen k řídícímu předzesilovači. Já jsem šel přímo do koncáku, protože má regulovatelný vstup ale i tak došlo k přebuzení.. No jsem trdlo :D Ale děkuji všem za ochotu....

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

A jsme doma! *2thumbsup* No hlavne, ze to uz hraje. Tak príjemnou zábavu. *thumbs up*

Odpovědět