Kdo má a krátkodobě půjčí? Přes vánoční svátky by to bylo nejideálnější...předem velice děkuji kdo se ozve!
Nastavení raménka
Nastavení raménka
Mám malou prosbu o pomoc - potřebuji nastavit raménko gramofonu (ostudně musím přiznat, že jsem se k tomu nedostal velmi velmi dlouho) a potřeboval bych k tomu půjčit 2 věci. Nejdříve vodováhu k přesnému nastavení výšky ramene. Tzn. že potřebuji tu maličkou vodováhu, která se umístí přímo na headshell ramene. Druhou věcí bych rád nastavil antiskating a k tomu by byla idální tesotvací deska.
Kdo má a krátkodobě půjčí? Přes vánoční svátky by to bylo nejideálnější...předem velice děkuji kdo se ozve!
Re: Nastavení raménka
Klidně se zastav po víkendu, půjčím ti to co potřebuješ.
Mám MSFL GEODISK, HIFI NEWS i pár suprafonek, nějaká minivodováha se taky najde, takže můžeš ladit do alelůja
Více do SZ.
P.S.: A taky můžeš kouknout na novej gramec a poslechnou svůj bývalý zesilovač, jak teď hraje po té, co jej měl v péči pan Vrána z CASEA. Myslím, že jej zvukově nepoznáš
.
Mám MSFL GEODISK, HIFI NEWS i pár suprafonek, nějaká minivodováha se taky najde, takže můžeš ladit do alelůja
Více do SZ.
P.S.: A taky můžeš kouknout na novej gramec a poslechnou svůj bývalý zesilovač, jak teď hraje po té, co jej měl v péči pan Vrána z CASEA. Myslím, že jej zvukově nepoznáš