NC 450 & PC
NC 450 & PC
Ahoj !
Mimo téma:
Jelikož mám gramo vedle klávesnice a každé ťukňutí do klávesy v ozývá v repro, chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s títo typem odhlučnění.
Dále mě zajímá odhlučnění motoru (jiné uchycení) aj. V podstatě mě zajímá cokoliv, čím se toto gramo dá "vylepšit". Nejlépe podrobně a s fotkami. Znám toho docela dost o tomhle gramu, ale přeci jenom určitě neznám všechny vychytávky.
Fotky
http://www.volta.estranky.cz/clanky/cs- ... nc450.html
> ony by ty otázky nejspíše přišly: Ano, je předrátované raménko, vložka AT95, vyvedeno na CINCH (citlivě do plechu), celkové seřízeno a nastaveno, nová dýha. To vše sem si dělal sám (kromě předýhování).
Děkuji vám
Mimo téma:
Jelikož mám gramo vedle klávesnice a každé ťukňutí do klávesy v ozývá v repro, chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s títo typem odhlučnění.
Dále mě zajímá odhlučnění motoru (jiné uchycení) aj. V podstatě mě zajímá cokoliv, čím se toto gramo dá "vylepšit". Nejlépe podrobně a s fotkami. Znám toho docela dost o tomhle gramu, ale přeci jenom určitě neznám všechny vychytávky.
Fotky
> ony by ty otázky nejspíše přišly: Ano, je předrátované raménko, vložka AT95, vyvedeno na CINCH (citlivě do plechu), celkové seřízeno a nastaveno, nová dýha. To vše sem si dělal sám (kromě předýhování).
Děkuji vám
Re: NC 450
Moooc pekneeee! GRATULUJI!!!
LPS
LPS
To děkuji, ale můj dotaz platí stále 
Můžeš upřesnit zvuk- a každé ťukňutí do klávesy v ozývá v repro? Máš gramofon na nějaké podložce?
ano, každé ťukňutí i do stolu se ozývá v repro. Podložku nemám žádnou. Takový dutý zvuk
Tak se nejdříve zaměř na nožičky,jestli nejsou tvrdé.Zkus je vyměnit .
je pravdou, že na těch starých nebyl semiš (?), tzn. byl tam plný dotyk plastu. Nožičky sem vyměnil za nové. Je to lepší, ale pořád to není 100%.
Radí se celkově gramofon vytmelit. To by nepohohlo ?
Radí se celkově gramofon vytmelit. To by nepohohlo ?
Tím to není.To už je jenom tunning.Pokud to není nožičkama pak bude problém v kabeláži.Jenom se divím že zatím nikdo další nepomůže s radou 
Kabelazi to nebude. Osobne si myslim, ze se to cele prenasi prez nohy dal a sbira to prenoska. Zkus to dat na jehly, pripadne tam dej pod gramo nejakou podlozku. Ja bych dal gramec nekam, kde se netluce do stolu....
LPS
LPS
dodám, že to dělá i druhá originální neupravovaná NC450ka...
OKi vyzkouším
OKi vyzkouším
Tenhle problém se dá spolehlivě vyřešit jen jedině. Gramo pryč ze stolu.
Měl jsem ho na stole hodně dlouho a to nebyl žádný papírák z ikei. Ještě k tomu jsem ho měl v pravé části oddělené od hlavní desky. A ani nepomohlo, že gramo bylo na sorbotanových hrotech (už od výroby).
Chápu, jestli nemáš jinou možnost, ale jestli to jen trošku jde, radši na poličku na zeď třeba za/nad stolem.
Měl jsem ho na stole hodně dlouho a to nebyl žádný papírák z ikei. Ještě k tomu jsem ho měl v pravé části oddělené od hlavní desky. A ani nepomohlo, že gramo bylo na sorbotanových hrotech (už od výroby).
Chápu, jestli nemáš jinou možnost, ale jestli to jen trošku jde, radši na poličku na zeď třeba za/nad stolem.
Milý Voltíku, proč si neotevřeš na svůj problém nové vlákno? To, co jsi provedl, je dost drzé.voltik píše:Ahoj !
Mimo téma:
Fotky
Děkuji vám
Bunik:
OK. Díky za ujištění.
NC450 má zhruba 10 kg ...
OK. Díky za ujištění.
NC450 má zhruba 10 kg ...