Obal na sp desku
Re: Obal na sp desku
Tak že stav a jakost přenosu určuje deska...vyprat v saponátu, opláchnout destilkou, nechat osušit a uvidíš.
Vypral jsem a praskance se ztratily z 80%.Uz je to docela poslouchatelne.Jestli jsem dobre pochopil tak desku ,pokud ji hodnekrat prehraju,tak začne lupat.Je to pravda???
Zle si pochopil.
-
boxer
Párkrát ji přehraj a vyper ještě jednou. HLAVNĚ JI pak řádně vysuš. Abys "blátíčko" co tam zůstalo, nerval do už beztak poškozených drážek.
Když pořádně vysušíš a po přehrátí projedeš kvalitním štětečkem na LP, zbytečky "vyorané" jehlou vymeteš.
To první vyprání bylo zbaveno to nejhorší, nyní to chce ten zbytek.
Když pořádně vysušíš a po přehrátí projedeš kvalitním štětečkem na LP, zbytečky "vyorané" jehlou vymeteš.
To první vyprání bylo zbaveno to nejhorší, nyní to chce ten zbytek.
Takže to nestačí postavit do stojánku a nechat odkapat.Drsky jaem jednou pustil a udělám co jste mi napsal,jen nechápu pojem "kvalitní štěteček na lp.
Já pořád nechápu,jak to vysušit.
-
boxer
Aha.
Já myslel, že praní desek je u tebe známá záležitost a pereš na pračce s odsáváním.
Pokud to tak, jako že vidím, není, tak se používá různě mokrý vysavač přes upravenou hubici, abys nepoškodil desku atd. To ti poradí jiní nebo to najdeš zde či na jiných blozích.
Já myslel, že praní desek je u tebe známá záležitost a pereš na pračce s odsáváním.
Pokud to tak, jako že vidím, není, tak se používá různě mokrý vysavač přes upravenou hubici, abys nepoškodil desku atd. To ti poradí jiní nebo to najdeš zde či na jiných blozích.
Štětec na desky je tohle:kuba2001 píše:Takže to nestačí postavit do stojánku a nechat odkapat.Drsky jaem jednou pustil a udělám co jste mi napsal,jen nechápu pojem "kvalitní štěteček na lp.
http://www.ame.cz/Gramo-kartac-pro-cist ... 10699.aspx
http://www.vintageaudio.cz/prodej/gramofony/cisteni-lp/
Mám zn.Lenco (ještě z dob Tuzexů) a je to pomocník k nezaplacení.