PETER GABRIEL CLASSIC RECORDS 45 RPM
PETER GABRIEL CLASSIC RECORDS 45 RPM
Dobrá zpráva. Právě vyšly první čtyři alba a So. Jsou nahraná rychlostí 45 a jsou balená ve čtyřdiskových setech. Nabízí se na stránkách TheMusic.com a stoji 50 USD/ks.
Jedno album na čtyřech LP ? Zvuk bude určitě perfektní, ale při přehrávání si budu připadat jako "diskžokej". Každé dvě písničky budu vstávat a obracet.
Jedno album na čtyřech LP ? Zvuk bude určitě perfektní, ale při přehrávání si budu připadat jako "diskžokej". Každé dvě písničky budu vstávat a obracet.
Re: PETER GABRIEL CLASSIC RECORDS 45 RPM
Pokud jsou původní mastery kvalitní, tak tohle bude asi dost bomba. Já slyšel na 45 ot. v životě jen jednu věc a rozdíl oproti 33 ot. byl propastný. To by chtělo kvalitní zvukovku a nahrát to v 32bit/196kHz. 
Proč nahrávat ? Vždyť to taky vyšlo na SACD.noaid píše:Pokud jsou původní mastery kvalitní, tak tohle bude asi dost bomba. Já slyšel na 45 ot. v životě jen jednu věc a rozdíl oproti 33 ot. byl propastný. To by chtělo kvalitní zvukovku a nahrát to v 32bit/196kHz.
Jo jo. Bohužel ještě nešmirgluju a tak ty SACD si určitě vemu. Díky Foxi za info.
Všechna řadová alba Gabriela vyšla na SACD. Je to ale několik let, takže teď se špatně shánějí. Pamatuji si, že výprodejích byla za 250 Kč.pasul píše:Jo jo. Bohužel ještě nešmirgluju a tak ty SACD si určitě vemu. Díky Foxi za info.
Mám všechny alba co vyšla v japan mini LP provedeních. A na SACD bych si vzal jen něco.
LP na 45RPM nekupujem, kamarati sa mi vzdy smeju ked dorazia so singlami a chcu ich silou mocou pocut, a oni vedia prečo
...prehodit Kuzmu na 45 je fakt utrpenie
Na druhu stranu napriklad Primus od MFSL na 45RPM je niečo co sa nepočuje každy den.
Ale jeden album na 4LP alebo 5LP ako je posledna Metallica je fakt blbost.
Ale jeden album na 4LP alebo 5LP ako je posledna Metallica je fakt blbost.
Tak jsem objednal a zaplatil Čtyřku a SO. Cena obou kompletů včetně dopravy DHL 148 USD = 2760 Kč při dnešním kurzu Paypal.
Já vzal 1., 2. a 4.
Jsem na to moc zvědavý...
Jsem na to moc zvědavý...
Peere, ty jsi se nějak rozjel !
Taky budu zvědavý. V každém případě je to omezená edice. Předpokládám, že za nedlouho bude vyprodána a cena se vyšplhá nejmíň na dvojnásobek. Už dnes se vinyly PG na CR prodávejí i za 100USD.
Taky budu zvědavý. V každém případě je to omezená edice. Předpokládám, že za nedlouho bude vyprodána a cena se vyšplhá nejmíň na dvojnásobek. Už dnes se vinyly PG na CR prodávejí i za 100USD.
Zpráva pro milovníky Jethro Tull.
Classic Records vydal taky Aqualung - 45 RPM.
Classic Records vydal taky Aqualung - 45 RPM.
-
ABBEY ROAD
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazila z USA dvě alba P.G. 45 RPM. Těším se na večerní poslech.
Každé album je nahráno na jedné straně 200g šedého vinylu. Box obsahuje taky perfektně provedený obal LP.
Peere už je máš taky _
Každé album je nahráno na jedné straně 200g šedého vinylu. Box obsahuje taky perfektně provedený obal LP.
Peere už je máš taky _
Jo, Foxi, dnes ty tři krabice dorazily i ke mě.
Paráda!
Paráda!
to Fox:
abych ti nezáviděl, tak jsem si objednal ještě So.

abych ti nezáviděl, tak jsem si objednal ještě So.