PRO-JECT 2 XPERIENCE CLASSIC

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
neilz
Kontaktovat uživatele:

PRO-JECT 2 XPERIENCE CLASSIC

Příspěvek od neilz »

ma tu nekdo tento gramofon ? jake mate zkusenosti, je cena primerena kvalite ? a jak by dopadl ve srovnani s pro-ject 6 perspex ? u nej se mi ale nelibi deska, kdyby se delal i ve "dreve" asi bych nevahal

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Re: PRO-JECT 2 XPERIENCE CLASSIC

Příspěvek od Patmann »

2 Xperience jsem mel par let doma, za tu cenu výborný gramofon, v klidu na něm hrála přenoska za cenu gramofonu Ortofon Valencia, pokud je umístěn na polici na zdi, tak je absolutně bez problému,skvělý zvuk. Perspex jen z doslechu ještě o kus dále, to ale ať napíše, kdo ho má...

Leben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leben »

Ahojte,
realne zvazujem kupu nového gramofonu a volba padla bud na Pro-Ject 2Xperrience Classic SB alebo Pro-Ject New Classic 25th Universary s odpruzenim sasi. Casom by som to rad osadil 2M Black. Poradi niekto z povolaných. Vopred dakujem.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Mám zmiňované SB. Na něm "stockovou" 2M Silver. Ač jsem tomu nemohl a nechtěl věřit tak s obrovským přehledem a s lehkostí přehrál můj bývalý Technics SL-1200mk2 s MCčkovou Denonkou DL103. A v kombinaci s carbonovým ramenem je fakt super. Navíc ta Silverka jako by byla přímo dělaná pro 9cc Evo. Gramofon jako celek stojí za každou korunu/euro/dolar/zloty/rubl/jen... (v závislosti na zemi nákupu).

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Prečo práve 2M blk? Za tento peniaz sa už dá kúpiť iná a fakt taktiež dobrá prenoska. Chápem, že všetko závisí na konkrétnom poslucháčovi, ale z toho všetkého, čo som zatiaľ čítal a počúval, tak už napríklad cenovo podobná Nagaoka MP-200 ju prehrala. Prípadne Sumiko Blue Point No.2 tiež nie je vôbec zlou voľbou, taktiež Audio-Technicy AT-440MLb, AT-150SA alebo AT-33EV.

Audio-technica je až neuveriteľne podceňovaná a má skvelý pomer cena/kvalita.

Leben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leben »

Sumiko Blue Point myslim,ze niektori predajcovia aj montuju prave ku 2Xperience SB...

Odpovědět