Realita dnešních dnů a stavu inteligence spoluobčanů hifistů
Re: Realita dnešních dnů a stavu inteligence spoluobčanů hifistů
Ramones,
Napsat o lidech, kteří se zabývají přehráváním a poslechem gramofonových desek , že poslouchají zvukovou sračku, jsou hluší diletanti, opravdoví idioti co si nechávají nachcat na hlavu je prosím pěkně projev nevychovanosti, neúcty, buranství,sprostoty a primitivismu.
Nezachrání to ani žádná kulantnost.Můžeš prosím sdělit co je na tom pravdivého?
Napsat o lidech, kteří se zabývají přehráváním a poslechem gramofonových desek , že poslouchají zvukovou sračku, jsou hluší diletanti, opravdoví idioti co si nechávají nachcat na hlavu je prosím pěkně projev nevychovanosti, neúcty, buranství,sprostoty a primitivismu.
Nezachrání to ani žádná kulantnost.Můžeš prosím sdělit co je na tom pravdivého?
To nemá nic společného s inteligencí a není se čemu smát. Z toho čiší něčí frustrace (a anonymní internet je snadný v tom to dostat ven). A takových je řada mezi námi. Unavených dobou, bezradných, otrávených. Utíkajících.
Kdyby byl ten člověk hloupý, měl by tam nějaké gramatické chyby.
Jste si potřeboval ulevit a rozprostřít tu negativní energii mezi nás, ne? Nebo je téma k nějaké diskusi?
Kdyby byl ten člověk hloupý, měl by tam nějaké gramatické chyby.
Jste si potřeboval ulevit a rozprostřít tu negativní energii mezi nás, ne? Nebo je téma k nějaké diskusi?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Souhlasim s kychtaxem.
I ja jsem par takovych dostal a lepsi je tomu nevenovat pozornost. Ze me energii nedostane, tak se jde upirek prisat jinam. Nekam, kde mu nekdo podobnym stylem odpovi a mame tu energetickou bouri, produkci hormonu a uspokojeni agresora.
Preji mu, aby nasel vnitrni klid a byl v zivote stastny.

🕉
I ja jsem par takovych dostal a lepsi je tomu nevenovat pozornost. Ze me energii nedostane, tak se jde upirek prisat jinam. Nekam, kde mu nekdo podobnym stylem odpovi a mame tu energetickou bouri, produkci hormonu a uspokojeni agresora.
Preji mu, aby nasel vnitrni klid a byl v zivote stastny.
🕉
Souhlasím s tím, že vinylová škrabátka jsou naprostý technický přežitek, osobně mi vyloženě vadí šumy, brumy, praskoty, s nimi je pro mě hudba neposlouchatelná.
Ke sprostotě a pohnutkám onoho jedince už jsem se vyjádřil dostatečně, není třeba mi přisuzovat co mi nepatří.
To Ramones....o tom to ale není , není to skutečně o tom , jestli posloucháme CD , streamer , nebo analog. Neposloucháme přeci jen jak to hraje ( myslím tím pomyslnou kvalitu zvuku ) to je nesmysl , jak někdo může vědět , že ta jeho kvalita poslechu je ta správná ? Výčtem technických parametrů ? Tak tomu se musím smát ...Je to spíše hladina jeho ega...
Příklad . Několik let jsem poslouchal na konc.zes. Bryston 14BSST a vůbec si nemyslím že byl špatný , ba naopak . Ale jako vše mělo to svoje klady a zápory a já jsem ho nedávno prodal a koupil lampový AUDIO RESEARCH REFERENCE 75. Chvíli jsem zápasil s kybely , ale i to se teď nakonec povedlo a jen a pouze jen ze své vlastní zkušenosti vím , že nelituji a že se dá jen těžko dát přednost jednomu z výše uvedených zesilovačů.Každopádně je to můj subjektivní poznatek , který tu prezentuji poprvé a nikomu ho nevnucuji.
Příklad . Několik let jsem poslouchal na konc.zes. Bryston 14BSST a vůbec si nemyslím že byl špatný , ba naopak . Ale jako vše mělo to svoje klady a zápory a já jsem ho nedávno prodal a koupil lampový AUDIO RESEARCH REFERENCE 75. Chvíli jsem zápasil s kybely , ale i to se teď nakonec povedlo a jen a pouze jen ze své vlastní zkušenosti vím , že nelituji a že se dá jen těžko dát přednost jednomu z výše uvedených zesilovačů.Každopádně je to můj subjektivní poznatek , který tu prezentuji poprvé a nikomu ho nevnucuji.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
A podobné to bude i s tím rozdílem mezi analogem a digitálem. Každému se líbí něco jiného. Technicky vzato je zvuk z CD nebo digitál přesnější a dokonalejší , ale prakticky vzato - dobře udělané LP a kvalitní přenosový řetězec se vůči digitálu prostě nemůže opomíjet.....
Příspěvek byl vložen kvůli poněkud specifické prezentaci názoru - v podobě odpovědi na inzerovanou věc.....v tom vidím to ego dotyčného....a nutí mě to k myšlence - co ho k tomu vlastně vedlo ? Že by to byl odraz naší společnosti ? Jedern proti všem....všichni proti jednomu...kde je nějaká konstruktivní diskuze ? A tolerance ?
Příspěvek byl vložen kvůli poněkud specifické prezentaci názoru - v podobě odpovědi na inzerovanou věc.....v tom vidím to ego dotyčného....a nutí mě to k myšlence - co ho k tomu vlastně vedlo ? Že by to byl odraz naší společnosti ? Jedern proti všem....všichni proti jednomu...kde je nějaká konstruktivní diskuze ? A tolerance ?
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Presne, at si kazdy posloucha co chce a z ceho chce. Takove jako je to nazivo to stejne nikdy nebude. 
A nazory by se mely formulovat slusne. Jsme lidi.
A nazory by se mely formulovat slusne. Jsme lidi.
Dasta: Můžeš prosím sdělit co je na tom pravdivého?
Použiji citaci Redbarona, snad dovolí:
"vinylová škrabátka jsou naprostý technický přežitek, osobně mi vyloženě vadí šumy, brumy, praskoty, s nimi je pro mě hudba neposlouchatelná. "
Použiji citaci Redbarona, snad dovolí:
"vinylová škrabátka jsou naprostý technický přežitek, osobně mi vyloženě vadí šumy, brumy, praskoty, s nimi je pro mě hudba neposlouchatelná. "
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Není to o tom co napsal, ale proč to napsal jako reakci na inzerát. V diskuzi o LP/CD by to šlo pochopit, ale jen tak být agresivní a mít snahu to všem vnutit je psychická porucha. Možná jen troll.
...podle příchozích příspěvků tuším že Ramones na tom bude asi podobně....EGO....EGO....EGO ....tak veliké , že vůbec nepochopil o čem to je ....ne o tom jestli Lp nebo digital....ale o určité tvrdošíjně prosazované " tzv. svojí pravdě "....aniž by to bylo předmětem diskutované věci....Jj....je mi z toho nějak smutno
znovu se opakuji - digitál je mnohem přesnější než analog , ale i kvalitní analog má v dnešní době prostě svoje kouzlo a tím pádem i své příznivce
a příspěvek jsem sem dal právě proto , že tu existuje spousta takových egoistů a demagogů , kteří prostě nesnesou jiný názor a pohled na jakoukoliv věc- než ten jediný správný - TOTIŽ SVŮJ a díky -zřejmě nějaké frustraci se to snaží vybít , kde se dá....
....to není o hifi , ale o nás lidech.....
...tím uzavírám svoji diskuzi na toto téma.
Užívejme si možnosti a radosti z poslechu CD , Hi-Res nebo LP nebo kazet , FM či pásků.....hlavně ať je to pro uspokojení nebo radost a nenechme si ji nikým zprotivit....
Užívejme si možnosti a radosti z poslechu CD , Hi-Res nebo LP nebo kazet , FM či pásků.....hlavně ať je to pro uspokojení nebo radost a nenechme si ji nikým zprotivit....
hifistan,
To jsi napsal moc hezky,pod to bych se ihned podepsal
To jsi napsal moc hezky,pod to bych se ihned podepsal