Šasi je vyrobené z drevotriesky. Na spodnej doske je pružne uložený mechanizmus, štyri gumené dištančné nožky uložené v mištičkách, jedna z nich vyplnená hmotou, akousi vazelínou. Kabeláž ramienka je naspájkovaná na malý plošák, z ktorého ďalej vedie pevne pripevnený pár kabelov ukončených cinchom.

Na fotke je vidieť uloženie motorčeka. Keď sa vedú debaty o DD versus belt-drive, jedným z argumentov pre belt-drive je možnosť uloženia motorčeka mimo šasi pre potlačenie prenosu vibrácií a čo najďalej od prenosky. Tu tomu dali dizajnéri korunu - motorček je na najdebilnejšom mieste aké snáď šlo zvoliť. Priamo pod dráhou prenosky.
Šasi pôjde vytlmiť ťažkou fóliou http://www.vestin.cz/amst.htm. Rovnaké tlmenie dostane i subtanier a subtílny ľahký hliníkový tanier. Automatiku som sa rozhodol ponechať. Ramienko plánujem prekáblovať a kabely vyviesť na RCA konektory, napájanie motorčeka pôjde trocha stranou.
Krycie plexi našťastie nemá žiadne hlboké šrámy, takže ide pekne vyleštiť.
Už mám objednaný náhradný remienok od wiliamthakker-a.
Otázkou ostáva prenoska. Oplatí sa investovať do ihly k pôvodnej prenoske DUAL DN 249e, alebo je lepšie investovať do novej prenosky (napr. AT95)? Rád by som sa držal s rozpočtom pri zemi.