Naskytla se mi příležitost pořídit gramec včetně nějaké sbírky desek, cena dobrá, gramec hrál říkám si proč ne, gramec chci a tyhle desky jinde sotva seženu pohromadě. Oo jaká to byla chyba
Jedná se o gramofon BUSH CTT939. To, že vystup má na urovni LINE soudím dle návodu kde pisou nepripojovat na zesilovači do PHONO vstupu který zrovna na zesiku mám
No jenže zvuk je tristní, katastrofalni výšky, žádné basy. (kvalitou jak MP3 64kbps)
no a teď moje otázka zní. Může za to katastrofická prenoska? (podařilo se mi zjistit že je tam keramická - ano ze ničí desky jsem se taky dočetl) Může být zničená jehla? Hrot jsem koukal na ebay je za par $. Nebo je i tak potřeba zapojit mezi out a In korekční predzes s RIAA? Gramec teda predzes má, ale že by neměl RIAA korekci?
Trošku naději mi dává, že někteří recenzenti býť přiznávají, že je to shit stroj made in Čína tak ve své třídě hraje velmi hezky až nadprůměrně.
A ano, že to mám hodit do koše a pořídit alespoň Pro-ject debut III nebo podobnou třídu je mi už teď taky známo
Díky moc za konstrutivni rady, nápovědy.