Svislý gramofon z Litovle

Prostor pro milovníky poslechu LP
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Svislý gramofon z Litovle

Příspěvek od lechos »

...a keď je človek starý tak až tak nevnímá ten pseudokapitalistický borděl a sračku, teší sa z maličkostí
ako vypáliť rybník vydřiduchům a skopnout si dvd Lemmy, čo ? :)

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Ty máš fakt problém *fnuk*

Možná bys měl vyházet ty kapitalistický krámy co máš uvedený v podpisu a pořídit něco z kvalitní spotřebky RVHP *taktone*
kabelguru.cz

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

chá ! chá chá ! za houno to u nás stoji ale sranda musí bejt aj keby na chleba něbolo :lol:
co se krámů týče tak jedině do Tesca ! na lízu, na kredit, na úvěr a splátky... :(
volej providera, čekej exekutora, hi-fi zdar ! :cry:

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Páni, sme už dosť *offtopic* , ale prečo si neulaviť?
Súhlasím s tým že sa v sračkách plácame aj po "nežnej", ale už sú to sračky trochu iného charakteru a mám pocit že začínam cítiť (nie vidieť) svetlo na konci tunelu. Možno sa už trochu rozvidnie teraz po volbách. Istá šanca je, aj keď podla prieskumov to bude tesné. Minimálne dúfam že aspoň moje deti sa dožijú lepších pomerov.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Lechosi, rád vzpomínáš na tu krásnou a čistou dobu, bez úvěrů a bez splátek ?
Asi si zapoměl na Multiservis, kdy barevná televize na splátky vyšla asi na dvacet tisíc korun československejch.

Ale ať nejsme tolik OT:
Když už jsme u toho svislýho gramofonu z Litovle, tak jaký úžasný gramce tam dělali tenkrát a jak to uměj dneska ?
A co cena slušnýho gramofonu, když to porovnáš tehdy a teď ?
kabelguru.cz

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

šedi, no comment už jsme tak dost mimo diskuzi neprovokuj kámo nemám náladu na pře o ničem

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Měli bychom si z doby před převratem vzít příklad a kupovat jen komponenty á cca 5 průměrných platů.

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

petrL píše:Měli bychom si z doby před převratem vzít příklad a kupovat jen komponenty á cca 5 průměrných platů.
Když vezmu, že NC440 stála v roce 1975 nějakých 3290 Kčs, což je téměř dvojnásobek měsíčního platu v té době, tak když se podívám na gramofony za cca 50 000 Kč dnes tak jistý rozdíl vidím :-) .
Obrázek

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Takhle jsem to myslel.Koupil jsem v druhý polovině devadesátejch NC 440ku od prvního majitele, v originál krabici i s účtenkama.Když jsem viděl cenu z tý doby reálnýho budování, tak jsem málem upad.
Můj strejda si zhruba za jeden svůj plat koupil ve čtyřiaosmdesátým samotný šasí (tuším NC 420) a dřevěnou skříňku k tomu si vyráběl sám.

Co si koupim dneska za jeden mírně podprůměrnej plat servisního technika ?...řekl bych, že docela slušnej gramec z Litovle.

Zlatej kapitalistickej marast :)
kabelguru.cz

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Já bych nesouhlasil ani s různými smířlivými definicemi, jako že nebylo na totalitě všechno špatné a dneska jsme taky ve sračkách, jen v menších. Dneska je každý na tom tak, jak dokáže makat.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

vonvichousch píše:
petrL píše:Měli bychom si z doby před převratem vzít příklad a kupovat jen komponenty á cca 5 průměrných platů.
Když vezmu, že NC440 stála v roce 1975 nějakých 3290 Kčs, což je téměř dvojnásobek měsíčního platu v té době, tak když se podívám na gramofony za cca 50 000 Kč dnes tak jistý rozdíl vidím :-) .
Obrázek
to je ale marxisticke planovane hospodářství a prodejni ceny jsou v tomto druhu ekonomiky delany administrativne, takze to neodpovida skutecnosti, v te době zase stal najem v 120m2 byte na Vinohradech 180kc (studeny) stejne tak pitome jako ta cena toho gramofonu,

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

cena solidní, koupil sis gramec, zaplatil byt a ještě ses nažral ,co víc si přát, dnes je to horší,pokud nekradeš.
kolega napsal: S499_1023: Dneska je každý na tom tak, jak dokáže makat.
bych to viděl tak, že záleží co na skurvysyna narazíš. zlodějů kapitalistickejch je dost.
Naposledy upravil(a) kubas dne 19 úno 2016 19:05, celkem upraveno 1 x.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

pánové, myslím, že politicko-sociálně-historické nářky řeší jiná fóra. Prosím zůstaňme u Hifi.
Admina a moderátory bych rád vyzval, ne-li k mazání, pak alespoň ke korigování

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

8-)

Odpovědět