Tesla NC 440-pár dotazů
Re: Tesla NC 440-pár dotazů
Opravuji : Nespokojen. Zvuk je:Telefonní s trochou dynamiky ale jinde (při poslechu LP)to zní lépe!Co mi poradíte ? Koupit jinéu mašinu na LP ?
Stále provozuji Teslu NC-440 a hraje výborně.Komes píše:Opravuji : Nespokojen. Zvuk je:Telefonní s trochou dynamiky ale jinde (při poslechu LP)to zní lépe!Co mi poradíte ? Koupit jinéu mašinu na LP ?
Přenoska Pro-Ject Alpha si s ramínkem rozuměla a též s PJ Phono boxem SE II.
Nyní je osazena PJ Pick it 1H, střídaná s dalšími, dle nálady.
Hluk pohonu a ložiska toleruji, ale nový gramofon, např. Xpression III., tě posune dál, hlavně v odstupu hluku od signálu. Tzn. mnohem více detailů.
Buďte všichni zdrávi.
Již léta vlastním 440ku, kterou jsem zdědil po otci i s tesláckou přenoskou na kterou stačilo na antiskating jedno závažíčko.
Nyní jsem si koupil novou přenosku Nagaoku ke který jsou zapotřebý obě závažíčka. Tu druhou půlku pochopitelně po těch letech nemůžu najít, ale kamarád mi půlku přinesl, jenže samozřejmě tu stejnou co mám (horní). Já si ale vzpomínám, že ta spodní byla o něco menší. A proto bych vás chtěl někoho poprosit jest-li by byl někdo schopnej tu spodní půlku zvážit. Mám váhu s přesností na desetinu gramu tak už bych si to nějak odvrtal nebo zbrousil na správnou váhu. Předem mockrát díky.
Již léta vlastním 440ku, kterou jsem zdědil po otci i s tesláckou přenoskou na kterou stačilo na antiskating jedno závažíčko.
Nyní jsem si koupil novou přenosku Nagaoku ke který jsou zapotřebý obě závažíčka. Tu druhou půlku pochopitelně po těch letech nemůžu najít, ale kamarád mi půlku přinesl, jenže samozřejmě tu stejnou co mám (horní). Já si ale vzpomínám, že ta spodní byla o něco menší. A proto bych vás chtěl někoho poprosit jest-li by byl někdo schopnej tu spodní půlku zvážit. Mám váhu s přesností na desetinu gramu tak už bych si to nějak odvrtal nebo zbrousil na správnou váhu. Předem mockrát díky.
Tango
originál spodní závažíčko má i s vnějším závitem 3.08g alespoň dle mé váhy.
Výška originál válečku je 5mm.
Vím,kde sehnat originál-poslal jsem SZ.
originál spodní závažíčko má i s vnějším závitem 3.08g alespoň dle mé váhy.
Výška originál válečku je 5mm.
Vím,kde sehnat originál-poslal jsem SZ.
Fanoušci 440tek. Na Aukru je za 600 Kč k mání nepoužitá dřevěná skříň, kryt a panty. Možná že by stálo za to, oživit vaše vintage přístroje.