Thorena TD320 este raz snad v spravnom fore
Thorena TD320 este raz snad v spravnom fore
Zdar, ako som uz pisal minule do nespravneho fora. Chcem sa spytat co to moze byt za chyba ked hra len jeden kanal a ak sa pohybe s kablami ide aj druhy no buchoce a hukoce to pritom do bedni. Kabel som odstrihol dal samice a prepajam dalsim kablom. Diky moc za rady...
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Thorena TD320 este raz snad v spravnom fore
1. Poc pěknej Thorens
2.podle mě máš chybu v kabeláži raménka ,zkusit proměřit ,navíc to raménko má headshell jestli nebude chyba někde tam.
2.podle mě máš chybu v kabeláži raménka ,zkusit proměřit ,navíc to raménko má headshell jestli nebude chyba někde tam.
Je to pekna masina ale nie je moja. Je kamosova ale fakt pecka. Je tam prenoska Shure nieco 95 - vobec neviem co je to zac...Otocnym ovladacom zvolis dolava 33 doprava 45 v strede je STOP, potom to nastartujes dotykovym kruhovym tlacidlom a rozbehne sa tanier, druhym otocnym ovladacom spustis Lift. Tie ovladacie prvky maju po tych rokoch stale vynikajuci a presny chod snad s idealnym odporom. Tanier sa pekne vali a vobec neplava. Ide to neskutocne potichu. Spracovanie je asi skoro dokonale a vsetko je tak nejak samozrejme domyslene a funkcne. Napr. vytahovacie panty od vrchneho krytu - a manipulacia s nimi je otazka sekundy, zablokovanie pruzenia atd...Bola zabava pocuvat to aj na jeden kanal ale uz aby sme to spravili
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
jj to je standartní ovládání i provedení u Thorensu ,moje 280 funguje taky tak.Snad by Ti trochu mohlo pomoci tohle,jestli to nemáš http://mvicha.sweb.cz/Thorens%20TD-320.pdf
Diky moc za ten manual, ten by mi mohol urcite pomoct. Skusime to dat do pucu a ozvem sa potom.
Este raz dakujem
Este raz dakujem
zdar znova, dnes sme to premeriavali cele ako sme vedeli a vsetko sa javilo ok. Ja uz fakt neviem. Proste hra jeden kanal. Pred tym ked tam bol stary kabel tak pri pomackani sa pripojil aj druhy a rusilo ho bum hhhuuuuu do repro. Ten sme vymenili, vsetko premerali a furt hra jeden...tak co? Prosim poradte niekto co mam vyskusat. Diky
naposledy ked mi hral iba jeden kanal ma to stalo 8300Kč a 2roky trvajuci servis prenosky 
ale preco potom to mackanie kablov a pripojeny druhy kanal ?MB píše:naposledy ked mi hral iba jeden kanal ma to stalo 8300Kč a 2roky trvajuci servis prenosky
ale preco potom to mackanie kablov a pripojeny druhy kanal ? Ci myslis, ze predtym bol len zly kabel a tym mackanim a bum hhhhuuu do repro nieco odpalilo a teraz uz ozaj hra len jeden kanal? Ak ano co potom zacat riesit?MB píše:naposledy ked mi hral iba jeden kanal ma to stalo 8300Kč a 2roky trvajuci servis prenosky
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak opravdu nevím,zkoušeli jste jinou přenosku ?
nie ale zase, co to mackanie kablov? Snad sme tym nic neodpalili...vonvichousch píše:Tak opravdu nevím,zkoušeli jste jinou přenosku ?
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No v gramofonu asi ne a v zesilovači to zjistiš jednoduše prohozením kabliku.
Teď mě ještě napadlo,co se stane když prohodiš kanaly (kabliky) přimo v headshellu na přenosku ? Pokud ti bude hrat zase ten samý kanal,tak máš téměř 100% něco v kabeláži raménka,pokud bude hrát druhý kanal,bude asi něco s přenoskou.
Teď mě ještě napadlo,co se stane když prohodiš kanaly (kabliky) přimo v headshellu na přenosku ? Pokud ti bude hrat zase ten samý kanal,tak máš téměř 100% něco v kabeláži raménka,pokud bude hrát druhý kanal,bude asi něco s přenoskou.
to znie dobre , skusim prehodit zapojenie prenosky - vecer uvidim co to da. Diky
to znie dobre , skusim prehodit zapojenie prenosky - vecer uvidim co to da. Diky