Tip na MC na začátek

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Tip na MC na začátek

Příspěvek od Dinosaurjr »

Chtěl bych doporučit vhodnou MC přenosku na začátek pro přechod z MM. Co lze doporučit jako vhodný výchozí bod a kolik asi financí je na to vhodné připravit ?

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tip na MC na začátek

Příspěvek od lechos »

Denon DL-103 za cenu...drž se stolu...slušného gramofonu. Možná existují levnější ale to je můj favorit.

Pedro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedro »

Kľudne skús Denon DL 110.Škoda , že DL160 je už mimo ponuky...

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Dinosaurjr píše:Chtěl bych doporučit vhodnou MC přenosku na začátek pro přechod z MM. Co lze doporučit jako vhodný výchozí bod a kolik asi financí je na to vhodné připravit ?

RPM 1.3 má pevné kovové ramínko s eskovým tvarem. Slyšel jsem na něm přenosku za 40t. EAT Yosegi MC.
Trochu test s nádechem recese, ale dobrý. Jasně že s ní se nevydoluje maximum, ale rozdíl oproti levným přenoskám byl velký i na něm.

Obrázek

http://www.audio.de/testbericht/eat-yos ... 82343.html

Dala by se navrhnout Audiotechnica 150 a F7. Líbí se mi MC Benz Micro Gold, s nízkým výstupem.

Moje srdeční začáteční MC přenoska je Pro-Ject Pick It MC-1, vyrobená Ortofonem, doporučenou zátěž 10 Ohmů Tube box SE2 umí.
Výborná cena, velmi hezký zvuk s dobrým detailem a basem.

S Ortofonem MC LO bych mohl pokračovat modelem Quintet Red, pokud seženeš skladové zásoby nevyráběných Rondo Red nebo Vivo Red.

Obrázek

Odpovědět