Ulepená deska zase :-)

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
analog2001
Kontaktovat uživatele:

Ulepená deska zase :-)

Příspěvek od analog2001 »

Už je tu zase tu stejné téma.Když jsem ty ulepené desky vypral a hle opojil mě ten pocit čistoty , jenže když jsem ji dával do stojánku,tak jsem na protější desku šahl prstem ,který byl naprosto čistý a hle otisek tam zůstal a v něm se vytvořily takové malinké černé tečky.A u těch dalších,když jsem je vypral ty zalepené otisky které tam byli už předtím,tak tam zůstaly a já jsem z toho celý neštastný, prosím poradtemi. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Ulepená deska zase :-)

Příspěvek od Prospero »

Na nekterych, zvlaste bazarovych, LP nekdy i po vyprani fleky (mapy) zustanou a treba i nejaky ten otisk prstu. Pokud ale pri prehravani nezpusobuji zadne „pazvuky“, je naprosto zbytecne zabyvat se tim, proc.
Nejjednodussi je, po vyprani desku proste poslechnout a jen kdyz nadale neco rusi, znovu ji vyprat.
Jsou ale i vyjimecne pripady, kdy ani opakovane prani zadne zlepseni zvuku neprinese. Takove LP je potom mozno „odepsat“ a nezbyva, nez se poohlednout po kvalitnejsim vylisku.
Takze se tim prilis netrap, vyzkousej jak to po vyprani hraje a potom se muzes rozhodnout, co dal. ;)

P.S.: Myslim, ze je pomerne zbytecne kvuli kazde otazce zakladat nove vlakno. Jen se tim ztraceji souvislosti. (A tohle tema uz jsi preci jednou „nacal“.) *sunglases*

Odpovědět