Dobrý den koupil jsem starší přenosku Ortofon super OM20 její zvuk se mi moc líbí a sedí si s ULM raménkem na mém dual 505.
Zvažuji že koupím stylus OM 30 který má stejný typ hrotu jako 2M bronze (alespoň podle toho co jsem našel na netu) a jeho cena u nás je cca 4500kč.
Je to celkem dost peněz tak bych htěl vědět jestli máte někdo tuto zkušenost a jestli zlepšení zvuku stojí za takovou investici?
Díky za odpovědi
Upgrade z OM 20 na OM30
-
kamilek111
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
-
suriomario
- Kontaktovat uživatele:
Re: Upgrade z OM 20 na OM30
Prošel jsem změnou z OM10 na OM30 a posun k lepšímu byl pro mě dost výrazný - především čistší a definovanější výšky (při správném nastavení), lepší prostor a lokalizace, celkově klidnější pozadí a schopnost lépe přehrát opotřebovanější desky. Asi to bude zásluha sofistikovanějšího tvaru hrotu (elliptical vs. nude fine line)...
Jestli změna z OM20 (nude elliptical hrot) na OM30 bude také posun, nevím, a už vůbec ne, jestli ti případně tebou vnímaná změna stojí za ty peníze. Není ale nic jednoduššího než hrot koupit přes net, nasadit, posoudit vlastním uchem a případně vrátit:)
Jestli změna z OM20 (nude elliptical hrot) na OM30 bude také posun, nevím, a už vůbec ne, jestli ti případně tebou vnímaná změna stojí za ty peníze. Není ale nic jednoduššího než hrot koupit přes net, nasadit, posoudit vlastním uchem a případně vrátit:)