Zdravím všechny vespolek
Zaregistroval jsem se, jelikož bych se chtěl pokusit vydyndat radu od někoho zkušenějšího, zaběhlejšího.
Chci si pořídit ke své nové TV Sony OLED nějaký 4K Ultra HD Blu-Ray přehrávač. Již nějakou dobu pročítám různé recenze, všemožně pátrám po internetu, ale nějak nevím

Pro info - nemám DK, jedu ve stereu. Díval jsem se na Panasonic DP-UB9000EGK, který má již i modifikaci Casea, ale jelikož cestu přehrávání CD mám vyřešenou, mohl by mi stačit "jen" Panasonic DP-UB820EGK, který je zhruba za 40% ceny výše jmenovaného. Nebo mám zachovat značku a pořídit k TV Sony player taktéž Sony? Třeba UBP-X1100. Poslední dobou mám hodně filmů ve 4K na externím disku, jejichž přehrávání řeším přímo přes TV. Chci se ale vydat cestou pořizování blu-ray disků v tomto formátu a proto pátrám po nějakém kvalitním playeru. Je tu někdo, kdo má podobného koníčka a již toto vyřešil? Poprosil bych o poznatky z vlastní zkušenosti, o "rady" získané pomocí internetu nestojím, to zvládnu sám.
Děkuji.
Doplnění: Teď mě napadlo, jestli jsem neměl použít vlákno "Digitální zdroje signálu"

Popř. prosím o přesunutí.