DAC-ma smysl jeho pořízení?

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Miero
Příspěvky: 1445
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Miero »

Jj, z lacnych DACov niektore Toppingy z hladiska technickych parametrov su dobre D10/D50/DX3 Pro.

Akurat je lepsie kvoli zaruke objednat za drahsie z EU napr. od https://www.audiophonics.fr/ nez z Ciny, lebo s niektorymi kusmi su problemy s kvalitou.

Miero
Příspěvky: 1445
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Miero »

A tuto je meranie koaxialneho vstupu u D30:
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... ost-148227

Ale ten Khadas bude o chlp lepsi.

paolo
Příspěvky: 401
Registrován: 17 dub 2008 16:01
Kontaktovat uživatele:

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od paolo »

A nebylo by tam měření Aune S6 DAC?
Rothaudio

Miero
Příspěvky: 1445
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Miero »

Zatial je tam len nizsi model X1S:
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... -amp.6535/

Uživatelský avatar
omarisko
Příspěvky: 37
Registrován: 21 zář 2016 16:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od omarisko »

Tak vážení,
na základě všech vašich výše uvedených rad (i rad, které zde nejsou uvedeny)jsem zúžil výběr DAC na:
-Aune S6 DAC
-Musical Fidelity MX DAC
-Pro Ject Pre Box S2 Digital

Děkuji všem za plodnou diskuzi *2thumbsup*

hřebík
Příspěvky: 804
Registrován: 21 bře 2010 11:38
Kontaktovat uživatele:

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od hřebík »

Skoro to tedy vypadá, že DACy do 25?

zahradnick
Příspěvky: 48
Registrován: 15 srp 2018 12:49
Kontaktovat uživatele:

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od zahradnick »

omarisko

Pises, ze chces vyuzit mqa, ale aune s6 ani mf mx neumi mqa hw unfolding. Nebo se pletu?

Kocmeister
Příspěvky: 605
Registrován: 03 črc 2010 10:03
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Kocmeister »

Nakonec zase skončí u RME, jako všichni poslední dobou...
kabelguru.cz

Miero
Příspěvky: 1445
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Miero »

A porovnaval niekto to RME s DACom od CustomWorks?

Ak nie su tie DSP srandy "nutnost", tak CW ma IMHO vacsi potencial...

Zdeno1
Příspěvky: 473
Registrován: 22 dub 2008 12:31
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Zdeno1 »

Co tak ten Lynx, ten není dobrý, mě se zdá, že je dost fajn.

Uživatelský avatar
omarisko
Příspěvky: 37
Registrován: 21 zář 2016 16:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od omarisko »

pro Zahradník
Měl jsem na mysli to, že Bluesound dekoduje MQA a z něj vystupuje zvuk hi res rozlišení, které bych rád zúročil přes kvalitní DAC...aspoň předpokládám, že ze streameru vyleze dekódovaný signál, který je rozpoznatelný pro DAC.

Uživatelský avatar
PítrsPraha
Příspěvky: 3884
Registrován: 05 pro 2013 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od PítrsPraha »

zahradnik píše:
11 úno 2019 13:30
omarisko

Pises, ze chces vyuzit mqa, ale aune s6 ani mf mx neumi mqa hw unfolding. Nebo se pletu?
Vzdyt ma Bluesound Node 2, ktery MQA dekoduje.

zahradnick
Příspěvky: 48
Registrován: 15 srp 2018 12:49
Kontaktovat uživatele:

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od zahradnick »

Digi out z Node 2 bude imho jen prvni unfold na 88.2 nebo 96kHz.

Miero
Příspěvky: 1445
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od Miero »

Njn, ale analog out z Node 2i nedosahuje ani CD kvalitu:
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... png.21506/

Uživatelský avatar
PítrsPraha
Příspěvky: 3884
Registrován: 05 pro 2013 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DAC-ma smysl jeho pořízení?

Příspěvek od PítrsPraha »

O analog out z Node 2 tu neni rec. Sleduj vlakno nez neco napises.....

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host