Dostupnost filmů v HD

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Dostupnost filmů v HD

Příspěvek od drfish »

dkdkdk píše:
24 pro 2017 15:37
Zbytek řečí okolo mi připadá jako hledání výmluvy proč je nutné stahovat nelegální kopie, stejně jako ve vláknu o hudbě.
Rád bych zdůraznil, že můj post nemá za cíl nás pomalu a jistě dovést k poznání, že není jiné cesty než šedá zóna. Ročně zkonzumovávám rozhodně přes 500 filmů, z nichž určitě polovina jsou věci, které jsem ještě neviděl. Docela rád bych na stará kolena vystoupil z ilegality a měl klid. Jsem z toho trochu nervózní.
Můžu se ještě zeptat, jak tedy je na tom Apple tv? Jsou schopni dodat kvalitu a alespoň nějakou českou podporu?
A šíře nabídky? Početl jsem něco recenzí, chválí obraz, o zvuku se nemluví. Dabing netřeba, ale nějaké DTS HD by se hodilo + titulky.

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Nabídka znovu tady
https://filmtoro.cz/filmy/itunes/
Zvuk je max. 7.1DD . Beru to jako dostačující pro nenáročného uživatele. Filmový fanoušek sáhne po BD disku.

Odar

Příspěvek od Odar »

Filmovy fanusik, ktory nema zaujem pozerat Spidermana 876 a Pana Prstenov 1934 po BD disku nesiahne. Pretoze si ho nema ako zadovazit a s CZ / SK titulkami uz vobec nie. Viem, ze pre niekoho to moze byt nepochopitelne, nakolko jemu sa moze zdat ponuka nasich distribucnych spolocnosti bohata, ale opak je pravdou.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

To má Odar pravdu, filmový fanoušek po BD nesáhne, jelikož ve spoustě (a to myslím ve značné spoustě) případů vychází BD jen v USA a to je jak víme jiný region. Mohu si BD z USA nechat poslat a překódovat a vypálit... :mrgreen: Nabídka u nás je oproti UK, odkud obvykle nakupuji BD, o dost užší, i když to není tak hrozné jak dřív, mám pocit, že se to zlepšuje. Online půjčovna by toto všecko vyřešila. Díval jsem se na to filmtoro, kombinací Alza, Google a iTunes by se dala dát dohromady skupinka filmů.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

ano - neco jako Tidal / Spotify ale s filmovou produkci by bylo idealni a perfektni ... ale osobne si myslim, ze zatim nerealne ... takze ac nerad, zatim zustanu u te jedine moznosti .. btw asi tyden stara ( posledni rada ) Peaky Blinders je pekna ( obsahove samozrejme obdobna jako predchozi rady ), obraz a zvuk paradni, za par dni bude nova rada Brön - predpokladam opet kvalitu predchozich rad .. ( vse Netflix - vzdy uvolnuji vsechny dily najednou - narozdil od HBO apod )

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Myslím, že vlákno potřebný účel splnilo *thumbs up*

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

fotolaik píše:
28 pro 2017 13:39
asi tyden stara ( posledni rada ) Peaky Blinders je pekna ( obsahove samozrejme obdobna jako predchozi rady ), obraz a zvuk paradni, za par dni bude nova rada Brön - predpokladam opet kvalitu predchozich rad .. ( vse Netflix - vzdy uvolnuji vsechny dily najednou - narozdil od HBO apod )
no hej, to je pravda, ale netflix uvolnil Peaky Blinders až po poslednej časti prezentovanej v telke (BBC 2?), a teda asi 6 týždňov po vydaní prvého dielu. :cry:

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

jj to je mozne , ja to uplne presne nesleduju - pro me je podstatne, ze je pak mozne mit celou serii ke shlednuti :-) - BBC 2 jde bohuzel mimo muj zaber ...

Odar

Příspěvek od Odar »

Jo. Len tie titulky aj tak clovek vo vacsine pripadov musi dobastlit z Edny. Je to cele na hlavu . . . ale len moj nazor.

Odpovědět