Multiformatovy streamer bez DACu jako transport
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Multiformatovy streamer bez DACu jako transport
Ahoj, vlastnim externi DAC prevodnik Gustard X12 a chtel bych vyuzit jeho moznosti naplno. Nyni prehravam pres USB z notebooku, ale rad bych spise streamer hrajici jak po siti, tak pres USB z externiho disku. Takove zarizeni mi staci pouze jako transport bez prevodniku. Existuje nejake reseni?
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Multiformatovy streamer bez DACu jako transport
No, tak jsem si dal poslednich par dnu trochu prace zjistovanim informaci o vyse uvedenem streameru Auralic mini. Inu, pekna krabicka, ale pro moje ucely, kdy mi jde opravdu jen o kvalitni transport do DACu zbytecne draha sranda, zvlast kdyz uvazim linearni napajeci zdroj, ktery je k tomu doporucovan a ktery stoji 300eur (nevic momentalne neumi Spotify
Dival jsem se i na Bluesound, ale vsechno mi to prijde nejak zbytecne. Copak neexistuje podobna krabicka ovladana pres android ci iOS, krabicka, co umi int. Radia, Spotify a Tidal, ktera umi dekodovat DSD a vsechen hires a da se k ni pripojit externi HDD a nema DAC? Opravdu budu muset jit cestou NASu a nejakeho minipocitace bezicim na Linuxu?
Dival jsem se i na Bluesound, ale vsechno mi to prijde nejak zbytecne. Copak neexistuje podobna krabicka ovladana pres android ci iOS, krabicka, co umi int. Radia, Spotify a Tidal, ktera umi dekodovat DSD a vsechen hires a da se k ni pripojit externi HDD a nema DAC? Opravdu budu muset jit cestou NASu a nejakeho minipocitace bezicim na Linuxu?
Spotify lze přehrát přes AirPlay.
Lineární zdroj poměrně dost vylepší zvuk, ale není nezbytný. Hraje to i tak pěkně.
Lineární zdroj poměrně dost vylepší zvuk, ale není nezbytný. Hraje to i tak pěkně.
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mohu poprosit o prakticke vyzkouseni Spotify pres Airplay? Na netu se dost pise, ze to ma Spotify nejak blokovane, tak by me zajimalo, zda na Auralicu pojede. Dekuji za zpravu.
Ano, funguje to. Vyzkoušeno na AURALiC ARIES MINI a iPad mini.
Spotify nemají v aplikaci AirPlay. Řešením je přesměrovat zvuk z iPadu na AirPlay zařízení.
Spotify nemají v aplikaci AirPlay. Řešením je přesměrovat zvuk z iPadu na AirPlay zařízení.
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky 
Jinak ještě jedna poznámka, po praktickém vyzkoušení mohu potvrdit schopnost komunikace Auralic Aries Mini s externím HDD o kapacitě 5TB (v tomto případě se jednalo o Seagate) naformátovaném v NTFS. Vše pohodlně ovládáno přes iPad. Super!
Jinak ještě jedna poznámka, po praktickém vyzkoušení mohu potvrdit schopnost komunikace Auralic Aries Mini s externím HDD o kapacitě 5TB (v tomto případě se jednalo o Seagate) naformátovaném v NTFS. Vše pohodlně ovládáno přes iPad. Super!