Dále existuje celá plejáda SW přehrávačů různých jmen i místa původu, ale ani jeden se neprobojoval na stupínky vítězů.
Otevřeně přiznávám,že jsem jej netestoval
- v současné době mám totiž naprostý nedostatek času. Připravuji webové stránky na téma "Extrémní cMP2" a když nechci okrádat rodinu o svoji přítomnost, nemohu stále jen sedět u PC. Bude to manuál doslovně "pro Lamy", prostě slabikář pro neznalé a bojácné.
Při studiu materiálu na webu o počítačovém audiu jsem narazil na tento přehrávač

Po otevření Vás vyzve k hledání audio dat

a zde má zkušenost s ním končí

Proč o něm ale píši?
Je velice málo přehrávačů, které mají vlastní webové stránky na audio fórech o kterých se dá říci, že jsou skutečně hodně navštěvované.
V minulosti to byl například cMP2 (Nexthardware a AudioAsylum), Foobar (prakticky všude), HQPlayer opět na Nexthardware a tím to tak si končí.
Takže objeví-li se přehrávač, který ná na irském

Zde jsou jejich webové stránky: Tír Na HiFi. První příspěvek v pátek 20.září 2013, poslední včera večer v 11 hodin.
Za 1 rok a 6 měsíců celkem 6.897 příspěvků

Takže jsem začal hledat kdo že za tím stojí a dostal jsem se až na autorovy stránky, které jsou jak a angličtině, tak i japonštině.

Zde jsou jeho www stránky: Bug head
Jeho facebook je zde: zde
Na blogu 2 chanel audio je několik fotografií přehrávače a mnoho textu, vybírám nastavení:

Diskuse se dále vedou v ruštině Bug Head Emperor player, v angličtině Bughead Emperor, a opět anglicky Monster sound player for 8000+ audiophiles v PureBacic, pozadu nezůstane ani němčina Audioplayer Bug Head Emperor atd.
Vyzkouší jej (včetně nastavení) někdo