Prenosný prehrávač

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Bína
Kontaktovat uživatele:

Re: Prenosný prehrávač

Příspěvek od Bína »

Ano, i u V10 byla ta zabudovaná hloupost, že se vnitřní zesilovač zapne až při vyšší impedanci. Ale osobně bych to raději řešil krátkým propojovacím kabelem, než 75 ohmovým adaptérem, který dle mé zkušenosti může dost zamávat se zvukem sluchátek.
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

dik, budu mít krátký kabel i adaptér, tak porovnám

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

https://www.google.sk/amp/www.pcadvisor ... ent=safari

"...our tests we found the Marshall London phone the best for overall audio quality, followed by the Samsung Galaxy S6 in second place and the HTC 10 in third..."

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

blesk666 píše:https://www.google.sk/amp/www.pcadvisor ... ent=safari

"...our tests we found the Marshall London phone the best for overall audio quality, followed by the Samsung Galaxy S6 in second place and the HTC 10 in third..."
Slušný test, díky. Škoda, že tam chybí LG V10 a LG V20 a míchají tam repro telefonů s poslechem na sluchátka - není mi úplně jasné, podle čeho stanovují celkové pořadí. Repráky v tel. pro mě třeba nejsou důležité, na hudbu je nepoužívám. Co se týče HTC 10, četl jsem pár uživatelských zkušeností, že hraje se sluchátky na úrovni LG V20. Vzhledem k dalším parametrům jsem se nicméně už rozhodl pro LG v20, tak snad nebudu litovat.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

digital píše:Zatiaľ som si nevybral žiaden. Ešte nejaký čas počkám (zvýši sa aj rozpočet o pár drobných) 8-)
Také jsem vybíral přenosný přehrávač za rozumné peníze (Fiio X3 se do limitu ještě vešlo) ... až jsem skončil koupí Dragonfly v1.2 (teď jsou novější modely s nižší spotřebou energie). Když jsem pak chtěl jít výše, opět jsem chtěl přehrávač místo DACu (přece jen je to o dost pohodlnější), uvažoval jsem o AK70, jenže konalo se překvapení - Dragonfly hrál podle mého soudu lépe, tak jsem si z obchodu odnesl opět "jen" DAC Chord Mojo.
Chci tím říct, že pokud je cílem kvalitní zvuk spíše než uživatelské pohodlí, Dragonfly je dobrá a cenově přístupná volba.

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

digital píše:
25 pro 2016 15:40
Prečítal som si zopár recenzií, pozrel videá a celkom ma zaujal digitálny prehrávač Fiio X1. Rozhodol som sa, že si ho asi kúpim (rozpočet je do 150 eur) Má niekto s ním osobné skúsenosti? Klady a zápory, ktoré by mohli pomôcť pred kúpou? https://www.letemsvetemapplem.eu/2015/0 ... e-fiio-x1/
Mám X1 2nd a ten ovladač je hroznej, používám místo něj dolní tlačítka a je klid... Jinak zvukově je parádní, dělá mi dobrou společnost při bezesných nocích se sluchátky ATH avc500 a žasnu co už jsem objevil dobrých alb která mi při denním poslechu nic neříkaly ale v noční atmosféře vyzní úplně jinak 😉

Odpovědět