Viac RCA,alebo optických vstupov na jeden výstup

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Viac RCA,alebo optických vstupov na jeden výstup

Příspěvek od Jarroo »

Zdravím všetkých.

Hladal som na internete zariadenie,ktoré by malo napr. USB a RCA alebo aj optické vstupy aspoň 4-5 a stačil by jeden výstup RCA,alebo optyka.Mám totiž zosilovač s tromy vstopmy 2X RCA 1X optycký,je mi to málo.Idealne by bolo keby toto zariadenie bolo aj s dialkovým ovládaním. Exizisuje takýto prepínač,alebo zlučovač či ako to nazvať.??

Dik za radu .Jaro

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Re: Viac RCA,alebo optických vstupov na jeden výstup

Příspěvek od Jarroo »

Niečo som našiel ,ale na HDMI, mohlo by byť takéto zariadenie aj pre audio digitál pre zosilovače ,takúto mám predstavu:https://picclick.com/UHD-5-Port-HDMI-Sw ... id=1&pid=1

žial je to len na HDMI.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

toto som našiel na nete :Ähnlichen Artikel verkaufen? Selbst verkaufen
Cambridge Audio Azur 851D (Black) Digital Pre-Amplifier DAC - PreAmp - 851 d ,alebo ešte je tu jedna možnosť použiť preamplifier?

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Ano takéto niečo by som potreboval,žial toto je analogový switcher,ja potrebujem digitálny ,takže aspoň 4 X dogital Coaxial input,a 1X digitál coaxial output, Maximálna spokojnosť by bola keby bol + 1 X USB input a 1X SPDIF /optický/.,takže ešte raz:4X input coaxial digital 1X USB a1X SPDIF a samozrejme 1X output coaxial digital.,alebo SPDIF

Jaro

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Tento preamp som našiel na Ebay :https://www.ebay.de/itm/Cambridge-Audio ... Sw-pBcZySX

To obsahuje všetko čo potrebujem, doterajší zosilovač by som použil na stávajuce komponenty,video mám na optiku to by som z neho odstránil,namiesto neho by som dal výstup optický z preampu a do preampu by som dal video a ostatné dalšie nové komponenty a je v nom aj USB.,Žial cena je cez 690 libier...... ale je to aj s dialkovým ovládačom....

Michal Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal Bratislava »

https://elektro.bazos.sk/inzerat/102963 ... agic-6.php

Cena podľa mňa veľká ale keby si ho trošku zlomil na aspoň 350 tak možno mám ho doma nevie to síce hd formáty ale bežný flac pohoda
Budem meniť ale asi až ďalšie leto teraz asi zoberiem gramofón

Odpovědět