balíček dorazil. Zapojené to mám přes USB->SPDIF.
První dojem.. spadla mi čelist.. (děti na mně řvou, ale vnímám i přes ten řev tu změnu, co jde ven z repráků a neraguji na nic... dokud se zase nezačínají rvát. Jdu je dát od sebe

Hlavní přínos u mne - všechno je čistší, veškerý případný neklid je pryč a zbyla hola čistota v podání a to téměř ve všem. Dominantní je i přínos v podání prostoru.
Podle mého názoru jde o průlom v kvalitě reprodukce z digitálních zdrojů. ..za tyto peníze (a v mid-fi).
Když bych měl ohodnotit přínos do řetězce proti přidání filtru NA Sunrise, tak tam kde filtr přidal řekněme 10%, tento DDC dává 30-40% (nemám klasické hifi, všechno je u mne digital/z PC)
Zatím mám za sebou pár notoricky známých písní a opět srovnání. Tam, kde USB32 u mne bylo za cca 10 jednotek, koax 15, amanero 35, F1 - cca 50-70 .. pro hrubou představu.
Jinak F1 budu prodávat, pokud máte někdo zájem - jdu do vyššího SU-1..
Taková zajímavá pozn a zjištění z cizich for, pokud se někdo chystáte měnit DAC a zejména dražší, kupte na zkoušku tuto krabičku. Dost možná si výměnu rozmyslíte..

Pozn. Samozřejmě jde o velmi velmi rychle sepsané dojmy..
Pozn.2 když by měl někdo v Praze zájem zkusit a podělit se pak případně o dojmy, můžeme se domluvit.
Pozn.3 Zázračná krabička

Hezký den.